Saturday , December 3 2022

Leo DiCaprio și Jennifer Lawrence joacă împreună în „Don’t Look Up“, o comedie despre sfârșitul lumii

Cei doi actori joaca in productia Netflix rolurile unor astronomi care incearca sa avertizeze omenirea despre o catastrofa iminenta. Povestea este redata intr-un registru comic și are pe afiș nume mari: Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Matthew Perry, Himesh Patel, Cate Blanchett, Kid Cudi, Rob Morgan si Tomer Sisley.

Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence, doi actori distinsi cu Oscar in ultimul deceniu, vor lucra impreuna pentru binele omenirii. Cei doi au primit rolurile principale in productia „Don’t Look Up”, regizata de Adam McKay.

Netflix a lansat acum un teaser al productiei care va fi lansata anul acesta, scrie revista People, citată pe site-ul Andreei Raicu.

Filmul scris de McKay, castigator al premiului Oscar pentru scenariul productiei „The Big Short”, reda povestea a doi astronomi care incearca sa avertizeze omenirea ca un meteorit urias va distruge Pamantul in doar sase luni.

Distributia filmului produs de Netflix include si alte nume mari – Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Matthew Perry, Himesh Patel, Cate Blanchett, Kid Cudi, Rob Morgan si Tomer Sisley.

Streep a aparut luna trecuta in „The Late Show”, cu Stephen Colbert, unde a dezvaluit ca va juca rolul presedintelui SUA in acest film, pe care l-a descris drept „o abordare comica a unei situatii groaznice”.

„Este despre o catastrofa globala, dar e un fel de comedie, cam cum a fost ‘Dr. Strangelove’ despre incalzirea globala, o metafora a acesteia. Eu il interpretez pe presedintele Statelor Unite”, a spus actrita in varsta de 71 de ani.

Meryl Streep a mai dezvaluit un detaliu despre „Don’t Look Up”, spunand ca Jonah Hill il va interpreta in aceasta comedie pe fiul presedintelui, care detine functia de sef al staff-ului.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …