Thursday , June 24 2021

Laura Vasiliu, actrita din "4, 3, 2", a ales calea lui Dumnezeu. Vrea sa se calugareasca

Este considerată de către criticii de film una dintre cele mai promiţătoare actriţe din generaţia tânără. Dar puţin sunt aceia care ştiu că Laura Vasiliu, care este cunoscută pentru rolul din pelicula “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” a lui Cristian Mungiu, a ales în ultima vreme altă cale în viaţă şi anume credinţa în Dumnezeu.
“Viaţa mea nu s-a schimbat brusc, să ştiti. Am avut tot felul de lupte cu mine şi am fost nehotărâtă multă vreme. Într-un final Dumnezeu m-a făcut să îmi dau seama că scopul meu în viaţă este mântuirea. I-am simţit prezenţa, am văzut minunile pe care le face exact sub ochii mei”, a spus Laura la Kanal D.
Tânăra spune că orice ar putea să simtă aceste lucruri dacă ar fi atent în jurul lui. “Am simţit prezenţa lui la Sfântul Mormânt. Intri acolo şi trăieşti lucruri care nu au nicio logică pămânească. Ieşi din timp, asta este senzaţia”, a mai spus ea.
Laura susţine că mai multe propuneri de roluri în care trebuia sa apară goală au făcut-o să deschidă ochii şi să caute iertare la Dumnezeu. “Eram dezorientată şi am refuzat multe roluri, mă temeam de anumite scene care mi se păreau cam deocheate”, încheiat aceasta.

Vezi si

O actriţă de culoare de 17 ani o va interpreta pe Albă ca Zăpada în noua productie Disney

Disney a anunţat marţi că tânăra actriţă metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă …