Monday , May 20 2024

Laura Cosoi vorbeste despre motivul despartirii de Smiley: "Acum șapte ani, nu era Smiley de azi"

smiley-laura cosoi

Laura Cosoi a vorbit foarte puțin după despărțirea de Smiley. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar blonda a acceptat provocarea de a vorbi liber despre motivul care a dus la una dintre cele mai mediatizate despărțiri din showbiz.
Frumoasa Laura Cosoi trăiește de ani buni o poveste de dragoste cu Cosmin, un om de afaceri. Înainte lui Cosmin a fost însă Smiley, de care s-a separat după trei ani de relație. Mai mereu discreți când a venit vorba de relația lor, Laura a simțit nevoia să dea cărțile pe față.
Actrița a povestit de ce s-au separat. “N-ai cum sa fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Daca as fi inceput relatia cu el acum, erau cu totul alte povesti. Când am început noi relatia, eu eram actrita, dansam, iar el era un cântăreț din trupa Simplu, să nu uităm asta. Acum șapte ani, nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au inceput o relatie. Nu cred ca era niciunul mai indragit decat celalalt. Repet, nu era situația de acum”, a spus blonda pentru Revista Tango.
Laura a continuat: “Treptat, el a devenit foarte indragit si merita asta. În momentul în care ne-am despartit, am simtit ca m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care il folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simtit că mi s-a luat un val de pe fata, au început să functioneze lucrurile pentru mine asa cum imi doream, intru totul. Eu când mă uit in anumite poze din perioada aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simtit ca sunt în umbra lui nicio secunda, dar am simtit că m-am deblocat după ce ne-am despartit”.
Cât despre relația cu Cosmin, Laura a spus: “El mă ajută foarte mult. Suntem o echipa. Chiar conteaza foarte mult omul de langa tine, sa iti lase libertatea sa fii asa cum esti. Cred ca asta e atuul nostru si al meu, de altfel, ca am întâlnit un om care ma lasa sa fiu eu. Are 39 de ani, e un barbat in adevaratul sens al cuvantului, nu un puști, un om care stie ce vrea de la viata. Nu se joaca. Nici eu nu ma joc”.
 

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …