Tuesday , July 5 2022

Laura Cosoi, comparata de presa engleza cu Kate si Pippa Middleton

Campania cotidianului Gandul “Why Don’t You Come Over”, care ii invita pe britanici sa vina in Romania, a ajuns de cateva zile in presa engleza.
Unul dintre sloganele campaniei Gandul “Half of our women look like Kate. The other half, like her sister” / Jumatate din femeile noastre arata precum Kate. Cealalta jumatate, ca sora ei” nu a ramas fara ecou in Marea Britanie. Site-ul ibtimes.co.uk le arata englezilor care sunt cele mai frumoase femei din Romania, in opinia lor, si ii pune apoi sa le compare cu Pippa si Kate.
Laura Cosoi este enumerata alaturi de Inna, Ruxandra Bar, Catrinel Menghia, Ana Ularu si Ada Condeescu.
“Mi s-a parut in primul rand amuzant cand am vazut articolul. M-am simtit magulita, nu stiu pe ce criterii m-au ales. Sa fiu comparata cu cea mai celebra si stilata femeie din lume este intr-adevar magulitor. Imi place foarte mult Ducesa de Cambridge, mai ales pentru discretia ei”, a spus Laura Cosoi pentru perfecte.ro.
Cat despre campania Gandul, care ii invita pe britanici sa vina in Romania, Laura spune ca este o idee excelenta. “Am niste amici englezi, care au venit in Romania si li s-a parut foarte fain. Le-a placut mancarea, femeile si distractie. Cel mai mult le-a placut ca femeile noastre nu beau asa de mult ca ale lor”, a povestit pentru perfecte.ro Laura Cosoi.
Gândul a lansat campania “Why don’t you come over?”, prin care oferă britanicilor motive să vină în România, în replică la campania britanică “Nu veniţi în Anglia”, menită să descurajeze românii care vor să locuiască şi să muncească în Marea Britanie.

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …