Monday , December 5 2022

Larry David revine. Sezonul 11 din „Curb Your Enthusiasm” e plasat într-o lume post-pandemie

După ce producţia sa a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19, serialul ”Curb Your Enthusiasm”, al cărui protagonist este actorul american de comedie Larry David, care interpretează o versiune fictivă a propriei persoane, revine cu cel de-al 11-lea sezon, plasat într-o lume post-pandemie, informează Reuters.

Prezent la premiera serialului, care a avut loc marţi seară la Los Angeles, actorul de comedie, originar din Brooklyn, nu a oferit prea multe detalii despre subiectul noului sezon, conform Agerpres.

”Nu pot dezvălui prea multe. Nu cred că oamenii se vor mai bucura apoi la fel de tare, aşa că voi fi secretos şi voi spune doar că sper să fie amuzant”, a declarat Larry David pentru Reuters la premiera găzduită de Paramount Studios din Hollywood.

”Curb Your Enthusiasm”, produs de HBO şi recompensat cu două premii Primetime Emmy, este o cronică a vieţii de zi cu zi a actorului Larry David, care interpretează un personaj adeseori morocănos, dar bine intenţionat.

Producătorul executiv al serialului, Jeff Schaffer, care a colaborat cu Larry David şi la celebrul serial ”Seinfeld”, a spus că decizia de a plasa acţiunea noului sezon într-o lume post-pandemie are la bază sentimentul de speranţă.

”Am fost oarecum optimişti măcar o dată în viaţă şi sperăm că pandemia va rămâne doar o amintire. Aşa că vorbim despre ea ca şi cum ar fi existat la un moment dat o pandemie, dar acum este de domeniul trecutului. Aşa că toată lumea duce o viaţă normală în California, cum sper că se va întâmpla peste câteva luni, sau aşa cum oamenii din Florida s-au comportat în ultimii trei ani”, a glumit Schaffer.

Întrebat cum arată lumea post-pandemie înfăţişată în noul sezon, Larry David a răspuns astfel: ”Foarte haotică, iar eu provoc o mulţime de probleme multor oameni”.

”Mă apropii din ce în ce mai mult de personajul Larry de la televizor şi mă refer la mine însumi, persoana cu care vorbiţi acum. Nu am ajuns încă acolo, e un obiectiv, sper să fiu în stare sa îl ating”, a glumit actorul american.

Cel de-al 11-lea sezon al serialului ”Curb Your Enthusiasm” revine pe micile ecrane începând de duminică.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …