Lansarea grilei de toamna a TVR: bani aruncati pe deplasarile vedetelor in strainatate, locul 10 in topul audientelor

7/10/13 ora:4:06pm

corina-danilaRelansarea postului national de televiziune s-a dovedit un dezastru, audientele inregistrate plasand postul public pe locul 10, in ciuda investitiilor uriase.

In ciuda unei campanii media grandioase, lansarea grilei de toamna a TVR, de sambata seara, s-a dovedit un dezastru mediatic, la care au “contribuit” o multime de vedete. Cu transmisii live din 10 locatii si cu o investitie totala de sute de mii de euro, evenimentul postului public a fost un fiasco, audientele inregistrate plasand TVR doar pe locul 10 in clasamentul general al televiziunilor pentru sambata seara. In ciuda faptului ca abia a fost salvata de la concediere, in primavara, fiind considerata caz social, Corina Danila a fost trimisa TVR la Las Vegas (SUA), in deplasarea ei de lux vedeta fiind insotita si de Elwis Saftoiu, directorul postului.
Alti angajati cu nume care au fost trimisi de TVR in destinatii europene au fost: Moise Guran – Londra, Smaranda Vornicu – Paris, Catalin Stefanescu – Belgrad, Iuliana Marciuc – Madrid, Eveline Pauna – Chisinau, Marina Constantinescu – Viena, Monica Ghiurco – Budapesta si Mihai Constantin – Bruxelles. Din pacate, la intoacerea in tara, si Corina Danila, si restul vedetelor TVR participante la spectacolul “Romania fara frontiere”, au fost total dezamagite de audientele inregistrate, postul public reusind performanta sa se claseze chiar si sub sport.ro, conform site-ului paginademedia.ro!