Thursday , February 2 2023

Lansarea albumului lui Hugh Laurie, amânata din cauza nuntii printului William

Lansarea albumului lui Hugh Laurie, starul serialului “Dr. House”, programat\ ini]ial pentru 11 aprilie, a fost amânat\ din cauza nun]ii prin]ului William cu Kate Middleton, care va avea loc pe 28 aprilie, informeaz\ contactmusic.com.
Lansarea albumului a fost amânat\ din cauz\ c\ actorul nu vrea ca evenimentul s\ se suprapun\ cu manifest\rile dedicate c\s\toriei prin]ului William.  “Trebuia s\ fie lansat în aprilie, dar se suprapune cu evenimentele dedicate nun]ii regale [i atunci ne-am gândit: «Nu vrem s\ îi d\m jos de pe prima pagin\ a ziarelor… a[a c\ o s\ amân\m lansarea»”, a declarat Laurie. În august 2010, Hugh Laurie a semnat primul s\u contract muzical din carier\, actorul britanic urmând s\ lanseze un album de blues.  Actorul britanic a semnat acest contract cu Warner Music Group, iar albumul s\u, pe care vor fi invita]i mai mul]i muzicieni de renume, va fi inspirat de muzica tradi]ional\ a cluburilor de blues din New Orleans.
“M-am îmb\tat cu fericirea generat\ de aceast\ posibilitate care mi s-a oferit. {tiu c\ lista actorilor care se impun [i în muzic\ este una foarte scurt\, îns\ v\ promit c\ de aceast\ dat\ nimeni nu va avea de suferit. Sunt deosebit de încântat s\ lucrez cu Joe Henry, care a produs unele dintre albumele pe care le consider cele mai bune din toate timpurile, [i abia a[tept s\ încep înregistr\rile”, a declarat actorul britanic.
Serialul TV “Dr. House”, care este apreciat în lumea întreag\, îl are ca personaj principal pe doctorul Gregory House. Mizantrop [i sarcastic, House [i echipa sa de medici încearc\ s\ stabileasc\, în fiecare episod, diagnosticul în cazuri medicale foarte complicate.
Hugh Laurie s-a n\scut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford [i Eton. A jucat în filme de lungmetraj precum “Ra]iune [i sim]ire” (1995), seria “Stuart Little”, “Maybe Baby” (2000), “Street Kings” (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorit\ rolului s\u din serialul TV “Dr. House”, pentru care a trebuit s\ renun]e la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu dou\ premii Globul de Aur [i alte trei nominaliz\ri la prestigioasele trofee, dou\ premii ale Sindicatului actorilor americani, dou\ premii ale Asocia]iei criticilor de televiziune [i a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …