Thursday , September 29 2022

Lady Gaga se consulta cu astrologii de teama ca va avea ghinion cu noul ei turneu mondial


Lady Gaga a apelat la o echip\ de astrologi de team\ c\ va avea ghinion în noul ei turneu mondial – care include [i un concert la Bucure[ti, pe 16 august -, pentru c\ Mercur va intra în mi[care retrograd\ în aceast\ perioad\, informeaz\ thesun.co.uk.
“Gaga este îngrijorat\, pentru c\ vrea ca stelele s\ fie aliniate pozitiv când va pleca la drum. Urm\re[te horoscopul cu aten]ie”, a spus o surs\.
Astrologii spun c\ Mercur intr\ în mi[care retrograd\ – fapt care provoac\ întârzieri [i e[ecuri – de trei ori pe an. Un astfel de eveniment are loc [i între 15 iulie [i 8 august – în mijlocul turneului “Born This Way Ball”, care debuteaz\ luna aceasta la Seul.
“Când a aflat c\ Mercur va intra în mi[care retrograd\, ea nu a fost fericit\ [i a vorbit despre acest lucru cu echipa ei spiritual\”, a mai spus sursa.
Potrivit astrologilor, Lady Gaga nu ar avea de ce s\ se team\, pentru c\ ea s-a n\scut într-o zi în care Mercur era retrograd, fapt care face ca aceast\ perioad\ s\ fie benefic\ pentru ea.
Turneul mondial “The Born This Way Ball” va debuta pe 27 aprilie, în Coreea de Sud, [i va include alte 21 de ora[e europene, printre care [i Bucure[ti, unde artista va cânta pe Naţional Arena, pe 16 august.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …