Monday , January 17 2022

Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul ei, actorul Taylor Kinney

gaga

Cântăreaţa Lady Gaga, o divă a muzicii pop şi a extravaganţei vestimentare, şi actorul Taylor Kinney au decis să rupă logodna, potrivit informaţiilor apărute, marţi, în mai multe publicaţii americane, informează huffingtonpost.fr.
Artista americană a apărut în public în ultimele zile fără inelul de logodnă în fotografiile pe care le-a publicat pe reţeaua de socializare Instagram, într-o perioadă în care a participat la mai multe acţiuni de caritate în Mexic, în beneficiul copiilor defavorizaţi, potrivit News.ro.
E! News şi TMZ au fost primele site-uri nord-americane care au anunţat despărţirea cuplului.
La câteva ore după aceea, Lady Gaga confirmat informaţia prin intermediul unui comunicat de presă, citat de revista People.
„Eu şi Taylor am crezut întotdeauna că suntem suflete pereche. La fel ca orice cuplu, am avut urcuşuri şi coborâşuri, iar acum am decis să ne despărţim”, a scris artista pe contul ei de Instagram, însoţindu-şi mesajul cu o fotografie alb negru a cuplului.
„Amândoi suntem artişti ambiţioşi, speram sa reuşim să lucrăm la distanţe mari unul de celălalt şi cu programe de lucru complicate, pentru a continua iubirea simplă pe care am împărtăşit-o întotdeauna unul faţă de altul. Suntem la fel ca toată lumea şi ne iubim cu adevărat”, a adăugat celebra cântăreaţă în acelaşi mesaj.
Lady Gaga, în vârstă de 30 de ani, l-a cunoscut pe Taylor Kinney, în vârstă de 35 de ani, în 2011, cu ocazia filmărilor de la videoclipul piesei ”You & I”.
Doi ani mai târziu, cântăreaţa a dezvăluit într-un talk-show TV că Taylor Kinney era nu doar cel mai bun prieten, ci şi iubitul ei.
Taylor Kinney, unul dintre protagoniştii serialului „Chicago Fire”, s-a logodit cu Lady Gaga în 2015, când a cerut-o în căsătorie pe artistă de Sfântul Valentin, în restaurantul pe care familia vedetei îl deţine în Manhattan.
Artista a recunoscut în interviuri anterioare că, în trecut, a avut probleme în ceea ce priveşte rămânerea într-o relaţie, deoarece partenerii ei erau adeseori intimidaţi de celebritatea ei sau nu erau de acord cu libertatea ei sexuală asumată, nici cu bisexualitatea ei anunţată public.
Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Artista americană şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat patru albume de studio, care s-au vândut în 29 milioane de copii pe plan mondial. Cântăreaţa Lady Gaga, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.
Taylor Jacks Kinney, născut pe 15 iulie 1981, este un actor şi model american, care a devenit cunoscut cu rolul Mason Lockwood din serialul „The Vampire Diaries”. S-a remarcat apoi cu rolul unui puşcaş marin în filmul pentru marele ecran „Zero Dark Thirthy” şi, apoi, în serialele TV „Chicago Fire”, „Chicago P.D.” şi „Chicago Med”.

Vezi si

17 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzătoare datei calendaristice de 17 ianuarie, este …