Saturday , October 1 2022

Lady Gaga doreste sa se casatoreasca la Venetia

 


Lady Gaga sper\ s\ se c\s\toreasc\ cu actorul din ‘Chicago Fire’ Taylor Kinney în Italia [i vor vizita posibile loca]ii pentru ceremonie luna viitoare, au informat surse din anturajul actri]ei, relateaz\ mar]i site-ul ContactMusic.
Interpreta hitului ‘Poker Face’ a invitat unii dintre membrii familiei actorului s\ merg\ cu ea la Vene]ia dup\ concertul de luna viitoare de la Milano, pentru a vedea, se pare, posibile loca]ii pentru nunt\.
‘Lady Gaga vorbe[te non-stop despre pasiunea ei pentru Vene]ia [i despre cât de romantic este acolo. Ea sper\ s\ viziteze o mul]ime de biserici cu Taylor. Atunci când se va c\s\tori se va întâmpla în Italia. Unii dintre prietenii ei apropia]i [i familia ei sper\, de asemenea, s\ ajung\ acolo, deci asta ar putea fi de bun augur’, a afirmat o surs\ pentru The Sun.
Lady Gaga a dezv\luit recent c\ îi place s\ fac\ sex pe plaj\ [i î[i tr\ie[te în continuare via]a ca un ‘spirit liber’ pentru c\ prietenii ei sunt atât de protectori.
‘Îmi place s\ m\ simt un pic iresponsabil\ [i s\ m\ comport ca [i cum a[ avea 19 ani. Sunt un spirit complet liber [i, de[i voi nu vede]i, îmi g\sesc timp s\ fac sex noaptea pe plaj\ atunci când nu este nimeni în preajm\. Sau s\ intru într-un bar [i s\ dansez f\r\ bluz\ pe mine. Doar c\ nimeni nu vede asta, pentru c\ am prieteni adev\ra]i care nu m\ las\ s\-mi fac de cap atunci când a[ putea fi prins\’, a afirmat vedeta.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …