Tuesday , December 6 2022

Lady Gaga da în judecată fabricantul de îngheţată "Baby Gaga"

Lady Gaga l-a avertizat pe un fabricant de îngheţată britanic că îl va da în judecată dacă nu va schimba numele celui mai recent produs al lui, Baby Gaga, creat pe bază de lapte uman.
Lady Gaga i-a transmis fabricantului de îngheţată, Matt O’Connor, să schimbe numele produsului pentru ca acesta să nu semene cu al ei, potrivit unei scrisori trimise de avocaţii cântăreţei.
Ea a mai cerut ca îngheţata să nu mai fie asociată numelui Lady Gaga.
La sfârşitul lui februarie, un restaurant situat în cartierul turistic Covent Garden din Londra a inclus în oferta sa îngheţată din lapte uman, specialitatea urmând să fie promovată drept un produs organic şi neconvenţional.
Stocul de “Baby Gaga” s-a epuizat rapid, deşi avea un preţ piperat: 16,5 euro pe porţie.
Îngheţata era servită de o femeie cu chipul machiat, purtând o perucă blondă şi un costum provocator, asemănător ţinutelor purtate de Lady Gaga.
Autorităţile din domeniu din Westminster au colectat mostre de îngheţată pentru a le analiza şi a verifica dacă acest produs este bun de consum. La rândul lui, fabricantul de îngheţată a spus că nu va mai vinde produsul până când nu va primi rezultatele analizelor.
La lansarea acestui produs, Matt O’Connor spunea că are încredere în abordarea sa asupra “miracolului maternităţii”. Laptele uman a fost furnizat de mame care au răspuns unui anunţ online şi au fost plătite pentru acest serviciu. Londoneza Victoria Hiley, în vârstă de 35 de ani, a fost una dintre cele 15 femei care au răspuns anunţului.
Hiley, care lucrează cu femei care au probleme cu alăptarea bebeluşilor, a spus că ea crede că dacă adulţii vor realiza cât de gustos este laptele uman, atunci femeile care abia au devenit mame vor fi mai înclinate să alăpteze. Ea a mărturisit că serviciul pe care l-a furnizat folosindu-şi o dotare naturală a ajutat-o şi financiar. “Am încercat produsul – e foarte bun, chiar ţi se topeşte în gură”, a spus Hiley.
Reţeta pentru Baby Gaga conţine lapte uman amestecat cu păstăi de vanilie din Madagscar şi coajă de lămâie.
O’Connor a recunoscut că unor oameni ar putea să le pară greţoasă această specialitate, dar el consideră că este “organică” şi “complet naturală”. “Am mâncat o Baby Gaga chiar de dimineaţă şi mă simt minunat”, a spus el.

Vezi si

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată …