Wednesday , May 25 2022

Lady Gaga, cu noul iubit la Super Bowl si pe Instagram

Numele lui este Michael Polansky şi a fost văzut împreună cu una dintre cele mai mari vedete din lume duminică, la Super Bowl. Ce-i drept, individul a mai apărut în compania lui Lady Gaga şi în privat, iar acele imagini cu amorezii au făcut înconjurul lumii.

Dar imaginea postată de cântăreaţă ieri, pe social media, a făcut furori. Vedeta de 33 de ani stă în braţele noului ei iubit, pe un yacht în Florida, iar cei aproape 40 de milioane de fani ai divei erau în delir când au văzut fotografia cu cei doi îndrăgostiţi.

“Ne-am distrat atât de mult în Miami! Transmit toată dragostea mea monştrilor mei, fanilor, sunteţi cei mai tari!”, a comentat Gaga poza cu pricina.

Postarea fotografiei a avut loc după ce actriţa din A Star Is Born s-a afişat cu Michael la stadionul Hard Rock din Miami, Florida, în cursul zilei de duminică. Atunci, la Super Bowl, perechea şi-a făcut prima lor ieşire oficială în public.

Dar cine este acest Michael Polansky? Un tip deştept, se pare. Absolvent de Harvard, noul iubit al lui Lady Gaga este şeful Parker Group, care aparţine co-fondatorului Facebook.

Gaga, care s-a despărţit de logodnicul Christian Carino (51) în urmă cu un an, a fost zărită pentru prima dată cu Michael la sfârşitul anului trecut, când cei doi au sărbătorit împreună trecerea dintre ani, acasă la vedetă, în Las Vegas.

Se pare că cei doi iubiţi au devenit un cuplu pe la începutul lunii decembrie, după ce se întâlniseră la petrecerea aniversară a lui Sean Parker, şeful lui, care a avut loc în Los Angeles.

“Michael e foarte deştept, un tip serios, care este şi foarte discret”, a dezvăluit o sursă pentru presa americană. Relaţia celor doi pare să fie cât se poate de serioasă, având în vedere că el a cunoscut-o deja pe mama vedetei, Cynthia Germanotta, cu care s-a întreţinut, de altfel, o vreme în cursul zilei de sâmbătă, când pregătirile pentru Super Bowl erau în toi.

 

Vezi si

Regizorul Luc Besson, achitat în dosarul în care era acuzat de viol

Curtea de Apel din Paris a confirmat marți decizia de clasare a cauzei, pronunțată în …