Monday , July 22 2024

Lady Gaga, cu adevărat surprinzătoare în „Joker: Folie à Deux”. „Omule, e bună”

S-a scris mult despre așteptatul film „Joker: Folie à deux”, continuarea filmului „Joker”, iar acum directoarea de casting a producției a făcut declarații neașteptate despre interpretarea uimitoare a lui Lady Gaga.

Într-un interviu acordat recent, Francine Maisler, care a fost director de casting pentru continuarea filmului „Joker”, a vorbit despre „cât de bună” a fost Lady Gaga în „Folie à Deux”, la Festivalul Internațional de Film Karlovy Vary din Cehia, relatează filmnow.ro.

„O să vă lase fără cuvinte!”, a spus Maisler entuziasmată „Vă spun sincer: Gaga este cu adevărat surprinzătoare. Și extrem de bună. Am văzut-o și am fost foarte surprinsă. Vorbesc serios. Cu toții știm ce a făcut în „A Star Is Born”, dar acel film a fost cumva în zona ei de confort. Ceva ce a putut să facă cu ușurință și să fie autentică. Ce a făcut în „Joker: Folie à deux”…Omule, e bună. Joaquin te va lăsa fără cuvinte, dar ea a reușit să țină pasul cu el și să fie autentică. Nu este eclipsată de ceea ce reprezintă acel rol. Pur și simplu arată că este foarte bună”, a mai spus ea.

Primul trailer pentru “Joker 2”, cu Joaquin Phoenix şi Lady Gaga în rolurile principale, a fost dezvăluit în luna aprilie. Intitulată “Joker: Folie à deux”, continuarea va fi un musical. Acţiunea din “Joker: Folie à deux”, titlul dat de fenomenul psihiatric al psihozei împărtăşite, va avea loc parţial în penitenciarul Arkham, unde sunt închişi răufăcătorii din universul DC.

Regizat tot de Todd Phillips (“Very Bad Trip”), “Joker: Folie à deux” va fi lansat pe 2 octombrie și se desfăşoară într-un univers diferit de celelalte filme DC şi va oferi o versiune mai întunecată şi mai violentă a personajelor principale.

Potrivit presei americane, “Joker 2” a fost clasificat “R-rated”, ceea ce înseamnă că nu este potrivit pentru spectatorii neînsoţiţi cu vârsta sub 17 ani. Motivele invocate: “violenţă extremă, cruzime, sexualitate şi nuditate integrală frontală”.

sursa: filmnow.ro

 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …