Wednesday , February 28 2024

Lady GaGa, aparitie plina de vanatai

gaga vanatai

Lady GaGa, celebra cântăreaţă care a impresionat cu ţinutele sale care mai de care mai excentrice, şi-a şocat fanii zilele trecute, când a fost surprinsă de papparazzi într-o stare deplorabilă.
Fotografiată în timp ce ieşea dintr-un hotel din New York, însoţită de producătorul Mark Ronson, Lady GaGa i-a şocat pe cei din jur, întrucât avea, pe piciorul drept, o vânătaie uriaşă, pe care n-a încercat s-o acopere, iar alte vanatai mai mici au fost observate pe picioare.
vanatai1Nu este pentru prima dată când artista apare aşa în public. În urmă cu câţiva ani, la o sesiune de autografe la Radio City Music Hall, din New York, aceasta a apărut plină de vânătăi pe picioare şi cu tăieturi la mână.
Lady Gaga (n. Stefani Joanne Angelina Germanotta, 28 martie 1986) este o cântăreaţă americană, câştigătoarea a şase premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 18 ani, dar a obţinut succesul scontat abia după semnarea contractului cu Streamline Records, o divizie a casei Interscope Records.
La începuturi a lucrat drept compozitoare pentru mai mulţi artişti sub contract la Interscope Records, precum Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas şi Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.
spynews.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …