Thursday , April 18 2024

Lady Gaga abia se tine pe picioare incaltata în ghete înalte, fără călcâi

Lady Gaga a fost fotografiată în Milano, weekend-ul trecut, într-o nouă ţinută excentrică, cu un decolteu adânc şi ghete cu platformă dar fără călcâi, relatează dailymail.co.uk.
Ghetele din piele neagră purtate de vedetă, decorate cu ţinte metalice pe tălpă, sunt cu siguranţă o provocare pentru echilibrul cântăreţei. Aceasta părea în largul ei când a coborât din maşină, dar la scurt timp după a avut nevoie de sprijin pentru a rămâne în picioare.
În acelaşi weekend Lady Gaga a fost văzută într-un magazin Chanel din Milano, look-ul ei sugerând un cadavru, după ce şi-a anunţat moartea digitală într-un efort de a strânge fonduri pentru bolnavii de SIDA.
Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Artista a devenit celebră graţie unor hituri precum “Bad Romance” şi “Poker Face” şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …