Friday , May 31 2024

Lady Gaga a prezentat la Las Vegas o pereche de ochelari care pot face fotografii

Cântăreaţa Lady Gaga, numită la începutul anului trecut director de creaţie al grupului Polaroid, a prezentat, joi, la Las Vegas, o pereche de ochelari care pot face fotografii, potrivit washingtonpost.com.

Compania Polaroid a lansat cu ocazia ediţiei din 2011 a târgului Consumer Electronics Show (CES) noua gamă de gadget-uri, Grey Label, al căror design a fost realizat chiar de Lady Gaga. La târgul internaţional de produse electronice din Las Vegas, cântăreaţa a prezentat primele trei produse din această gamă: GL10 Instant Mobile Printer, GL30 Instant Digital Camera şi GL20 Camera Glasses.
“Aceste produse vor revoluţiona felul în care veţi privi fotografiile în viitor. Fotografiile voastre nu vor mai «muri» odată cu telefoanele sau cu camerele foto pe care le aveţi”, a declarat Lady Gaga într-un comunicat.
GL20 Camera Glasses reprezintă un model de ochelari, despre care Lady Gaga afirmă că pot fi purtaţi de oricine şi că respectă tendinţele actuale ale modei. Ei sunt capabili să fotografieze tot ceea ce vede persoana care îi poartă şi să afişeze apoi acele imagini pe ecrane cu dimensiunea de 1,5 inch ce sunt incluse în lentilele acestor ochelari.
GL10 Instant Mobile Printer este un dispozitiv Bluetooth ce permite printarea fotografiilor imediat ce acestea sunt realizate cu telefonul mobil.
GL30 Instant Digital Camera reprezintă un dispozitiv ce combină tehnologia imprimantelor Polaroid tradiţionale cu tehnologia unei camere foto digitale ce are o rezoluţie de 12 MP.
Atât GL10 Instant Mobile Printer, cât şi GL30 Instant Digital Camera folosesc tehnologia ZINK, care nu utilizează tuş şi cartuşe refolosibile, ci imprimă imaginile dorite încâlzind cristalele colorate din hârtia fotografică.
Polaroid s-a confruntat cu probleme grave financiare în anii ’90 şi nu şi-a revenit niciodată. În 2001, compania a dat faliment, iar patru ani mai târziu a fost achiziţionată de Petters Group Worldwide, în cadrul unei tranzacţii în valoare de 425 de milioane de dolari. În decembrie 2008, compania s-a plasat din nou sub protecţia legii falimentului. În aprilie 2009, fondurile de investiţii Consumer Capital şi Gordon Brothers au cumpărat brandul Polaroid, care acum este înregistrat ca marcă a companiei PLR IP.
Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum “Bad Romance” şi “Poker Face” şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.
Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o “artista anului” pe 2010.
Totodată, albumul “The Fame Monster” al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …