Thursday , May 23 2024

Lady Gaga a pozat îmbracata in carne cruda pentru coperta revistei Hommes Vogue

Lady Gaga a pozat îmbr\cat\ în carne crud\ pentru coperta edi]iei japoneze a Hommes Vogue, stârnind protestele asocia]iei pentru protec]ia animalelor People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), informeaz\ contactmusic.com.
Activi[tii pentru drepturile animalelor sunt furio[i din cauz\ c\ Lady Gaga a pozat îmbr\cat\ doar în ni[te buc\]i de carne ro[ie crud\ pe post de bikini.
Pre[edinta PETA, Ingrid Newkirk, a declarat: “Slujba lui Lady Gaga este de a face lucruri bizare, iar acesta este cu siguran]\ un lucru bizar, pentru c\ ar trebui s\ evi]i s\ pui carne pe sau în corpul t\u”. “Indiferent de cât de frumos este prezentat\, carnea unui animal torturat este carnea unui animal torturat”, a mai spus aceasta. “Carnea reprezint\ violen]a sângeroas\ [i suferin]a, deci dac\ asta voiau s\ arate asta au ob]inut”, a ad\ugat Newkirk.
Anul trecut, [efii PETA au rugat-o pe Lady Gaga s\ pozeze nud pentrru campania lor Rather Go Naked than Wear Fur (“Mai degrab\ goal\ decât s\ port blan\”), dup\ ce aceasta spusese c\ nu va mai purta niciodat\ piei de animale.
Lady Gaga are 24 de ani [i este câ[tig\toare a dou\ premii Grammy. Ea este considerat\ una dintre cele mai interesante [i originale artiste din noul val [i se bucur\ de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebr\ gra]ie unor hituri precum “Bad Romance” [i “Poker Face” [i a încântat publicul cu ocazia unor apari]ii live ie[ite din comun, purtând întotdeauna costume [ocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Vezi si

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anunță pagina de Facebook …