Wednesday , February 1 2023

LA IULIUS MALL SUCEAVA, SIMȚI MAGIA CRĂCIUNULUI ȘI CÂȘTIGI PREMII DE SĂRBĂTOARE: TREI SETURI IPHONE 7 ȘI SMARTWATCH, 18 CAMERE FOTO-VIDEO 360˚ ȘI MII DE ALTE PREMII

Anul acesta, Iulius Mall Suceava le oferă clienților prilejul de a fi alături de persoanele dragi, oriunde ar fi. Cei care intră în rolul de Moș Crăciun și vin cu lista de cumpărături în magazinele preferate din Iulius Mall au șansa să câștige premii menite să îi țină conectați la tot ce fac prietenii lor sau cu ajutorul cărora pot imortaliza cele mai frumoase amintiri din vacanța de sărbători. 

Simti magia Craciunului

În sezonul în care cu toții căutăm daruri speciale pentru persoanele importante din viața noastră, Iulius Mall Suceava îți propune să „Simți magia Crăciunului!”. Sesiunile de cumpărături din magazinele Iulius Mall le oferă clienților prilejul de a intra în rolul lui Moș Crăciun, surprinzându-i pe apropiați cu cele mai frumoase cadouri, dar și șansa de a câștiga premii fabuloase. Cei care depășesc valoarea de minimum 100 de lei la shopping și vor veni la Centrul Info cu bonurile se vor înscrie în tombola specială a iernii. În fiecare ziprimii 238 de participanți înscriși în campanie vor fi răsplătiți cu daruri instant. Acolo îi așteaptă un brad împodobit cu acadele, care ascund mesajul cu premiul câștigat: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumusețare la Salon AdriaStyle sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoși și delicioși, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată și băuturi răcoritoare.

Pentru clienții cu mai mult noroc, Moș Crăciun de la Iulius Mall va fi și mai darnic. Zilnic, prin tragere la sorți, unul dintre clienții participanți la tombolă va fi desemnat câștigătorul unei camere foto-video 360 de grade high definition, care îi va permite să imortalizeze toate momentele fericite alături de prieteni și familie. Simpaticul bătrânel a pregătit și mai multe surprize. În urma extragerilor din 11, 18 și 23 decembrie, vor fi anunțați marii câștigători ai campaniei. Fiecare dintre cei trei va câștiga câte un iPhone 7 și un smartwach Apple, ajutându-l să fie în pas cu tehologia momentului, dar și alături de cei dragi, oriunde s-ar afla.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …