Friday , May 24 2024

La 79 de ani, Jean-Paul Belmondo si-a parasit iubita de 37 de ani


Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a desp\r]it de iubita sa Barbara Gandolfi, fost\ model Playboy [i concurent\ la titlul de Miss Belgia, audiat\ de mai multe ori de justi]ia francez\ [i cea belgian\ în cadrul unei anchete financiare, a anun]at avocatul starului, citat de AFP.
“Jean-Paul Belmondo a venit s\ m\ vad\ atât ca prieten, cât [i ca avocat. Ca prieten mi-a spus c\ dup\ ce a petrecut câ]iva ani frumo[i al\turi de Barbara Gandolfi, acum a p\r\sit-o”, a declarat luni avocatul avocatul, într-un comunicat adresat AFP. “{tiu foarte bine ce s-a întâmplat [i i-am dat dreptate lui Jean-Paul pentru c\ a pus punct acestei aventuri. Jean-Paul [i-a tr\it întotdeauna via]a a[a cum a dorit. Exist\ anumite procedee pe care Belmondo [i avocatul s\u nu pot s\ le accepte”, a ad\ugat acela[i avocat, care nu a dorit s\ precizeze nici temerile sale, nici motivul desp\r]irii actorului francez. În vârst\ de 37 de ani, Barbara Gandolfi, fost model Playboy [i fost\ finalist\ a concursului Miss Belgia, a fost audiat\ de mai multe ori din anul 2009 de c\tre justi]ia belgian\ [i cea francez\, în cadrul unei anchete financiare, ca [i fostul ei so], Frédéric Vanderwilt, administrator al unor cluburi de noapte din Belgia [i Dubai [i al unei firme specializat\ în distribu]ia de b\uturi r\coritoare. Jean-Paul Belmondo, în vârst\ de 79 de ani, a fost auzit de cel pu]in dou\ ori vorbind în public despre un împrumut de 200.000 de euro pe care actorul ar fi fost de acord s\ i-l acorde iubitei sale, pe care a cunoscut-o în iunie 2008 într-un restaurant de pe Coasta de Azur. Înc\ din 2009, Parchetul din Bruges s-a interesat de fluxurile financiare presupus suspecte asociate conturilor [i firmelor fostului so] al Barbarei Gandolfi, insistând asupra afacerilor acestuia din Dubai. Anchetatorii belgieni au b\nuit c\ Barbara Gandolfi s-a folosit de Jean-Paul Belmondo pentru a ob]ine sume mari de bani [i pentru a primi cadouri costisitoare. Potrivit postului de radio RTL, care a intrat în posesia unei înregistr\ri telefonice provenind din arhiva anchetatorilor belgieni, Barbara Gandolfi îl întreba pe fostul ei so], pe 25 aprilie 2009: “Cât am câ[tiga dac\ ne-am ocupa de un Belmondo în fiecare an?”.
De mai multe ori îns\, Jean-Paul Belmondo a spus c\ “nu exist\ niciun caz” [i c\ nu are “nimic de repro[at” tinerei femei, c\reia i-a luat de mai multe ori ap\rarea, cu ocazia interviurilor acordate unor reviste. Actorul chiar a cerut s\ i se respecte via]a privat\, asigurându-i pe compatrio]ii s\i c\ se simte foarte bine.
În iulie 2010, avocatul starului a declarat c\ un judec\tor francez i-a refuzat lui Jean-Paul Belmondo tutela pe timpul vacan]ei de var\ a fiicei sale Sttella, din cauza prezen]ei permanente al\turi de actor a Barbarei Gandolfi, în vila de la Saint-Paul-de-Vence, unde actorul î[i petrecea vara.
La sfâr[itul verii 2010, Barbara Gandolfi a depus plângere în justi]ie pentru def\imare contra poli]iei belgiene, pe care a acuzat-o c\ a încercat s\ îl determine pe starul francez s\ se despart\ de ea, “pe baza unor informa]ii false”. Jean-Paul Belmondo s-a c\s\torit în 1953 cu Elodie Constantin, cu care a avut trei copii: Patricia, Florence [i Paul. În 1966, cei doi au divor]at din cauza intens mediatizatei aventuri pe care actorul francez a avut-o cu actri]a Ursula Andress. În 1989, Belmondo a cunoscut-o pe Nathalie Tardivel, care avea pe atunci 24 de ani, cu care s-a c\s\torit în 2002. Pe 13 august 2003, pe când avea 70 de ani, Jean-Paul Belmondo a devenit tat\ pentru a patra oar\, dup\ ce so]ia lui de atunci a n\scut o feti]\, Stella Eva Angelina. Actorul a divor]at de Nathalie Tardivel în 2008. Actorul Jean-Paul Belmondo a cunoscut succesul dup\ ce a jucat în 1960 în pelicula “Cu sufletul la gur\/ A bout de souffle”, de Jean-Luc Godard. Filmele în care a jucat Belmondo au fost unele dintre produc]iile cu cele mai mari încas\ri din cinematografia francez\ pân\ la mijlocul anilor ’80. Printre cele mai renumite roluri ale sale se num\r\ cele din filmele “Magnificul/ Le Magnifique”, “Profesionistul/ Le Professionnel”, “Asul a[ilor/ L’As des As” [i “Cent mille dollars au soleil”.
 

Vezi si

Cenușăreasa printre oligarhi. Un film american independent bulversează cursa pentru Palme d’Or

După filmele unor regizori legendari din Statele Unite precum Francis Ford Coppola și Paul Schrader, …