Friday , December 2 2022

Kylie Minogue, Shakira si Lady Gaga, marile câstigatoare ale galei Virgin Media Music Awards 2011

Cânt\re]ele Kylie Minogue, Shakira [i Lady Gaga au dominat gala Virgin Media Awards 2011, organizat\ miercuri, la Londra, unde au primit principalele trofee ale anului, informeaz\ contactmusic.com.
Aceste distinc]ii ale industriei muzicale britanice, decernate în fiecare an în urma voturilor exprimate de fani, au reliefat înc\ o dat\ domina]ia exercitat\ de stilul pop în ultimele 12 luni în topurile de gen interna]ionale.
Astfel, Kylie Minogue s-a impus la categoria “cel mai bun album al anului”, pentru materialul discografic “Aphrodite”, [i la categoria “cel mai bun single al anului”, pentru piesa “All The Lovers”.
Shakira a fost desemnat\ “cea mai bun\ cânt\rea]\ solo”, Christina Aguilera s-a impus la categoria “cel mai bun comeback”, iar piesa “Telephone”, interpretat\ de Lady Gaga în duet cu Beyonce, a triumfat la categoria “cea mai bun\ colaborare”.
Marina Diamandis, solista grupului Marina And The Diamonds, s-a impus la categoria “cel mai bun artist debutant”, iar cânt\rea]a pop Pixie Lott a fost desemnat\ “Hottest Female” (“Cea mai sexy cânt\rea]\”).
Nici b\rba]ii nu au fost uita]i în cadrul acestei gale, rockerii de la Muse au câ[tigat la categoriile “cel mai bun grup” [i “cea mai bun\ trup\ live”, iar John Lennon a fost recompensat cu trofeul “Legend of the Year”.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …