Friday , December 1 2023

Kylie Minogue ar putea apela la o donatoare de ovule pentru a avea un bebelus

Cânt\rea]a australian\ Kylie Minogue a declarat c\ are în vedere posibilitatea de a apela la o donatoare de ovule pentru a avea un bebelu[, deoarece se teme c\ lupta ei cu cancerul mamar ar putea s\ o priveze de visul de a deveni m\mic\, informeaz\ dailymail.co.uk.
Kylie Minogue, în vârst\ de 42 de ani, diagnosticat\ cu cancer mamar în urm\ cu cinci ani, a declarat c\ îl prive[te de fiecare dat\ cu “nostalgie” pe nepotul ei Ethan, fiul lui Dannii Minogue.
Vorbind despre încerc\rile ei de a avea un copil, cânt\rea]a a declarat: “Am analizat mai multe op]iuni”. “Nu [tiu înc\ dac\ voi apela la vreuna dintre aceste solu]ii, dar simt nevoia de a analiza aceste drumuri poten]iale care ar putea s\ conduc\ spre întemeierea unei familii. Acum se pot face lucruri incredibile, mai ales în America”, a declarat Kylie Minogue.
Chiar dac\ nu va deveni m\mic\, artista australian\ a declarat c\ este “mul]umit\” cu via]a ei [i, în prezent, simte c\ se apropie tot mai mult de vârful carierei sale, pe care îl atinsese cu pu]in timp înainte de a fi diagnosticat\ cu cancer.
În timpul turneului mondial “Showgirl” din 2005, cânt\rea]a australian\ a fost diagnosticat\ cu cancer mamar [i a fost nevoit\ s\ anuleze restul reprezenta]iilor programate, pentru a începe imediat [edin]ele de chimioterapie.
Vindecat\ de cancer, Kylie Minogue a revenit în fruntea topurilor muzicale interna]ionale, odat\ cu lansarea albumului “Aphrodite”. În martie 2011, artista australian\ va pleca într-un nou turneu mondial pentru a promova acest material discografic.
În iunie, cânt\rea]a a declarat c\ î[i dore[te foarte mult o familie: “Mi-ar pl\cea s\ am copii, dar este foarte greu”. Într-un interviu acordat recent revistei Glamour, Kylie Minogue a vorbit [i despre povestea ei de dragoste de peste doi ani cu modelul spaniol Andres Velencoso, în vârst\ de 32 de ani, pe care o consider\ “cea mai împlinit\” dintre rela]iile sale, dup\ ce, în trecut, se sim]ea atras\ de “personaje cu personalit\]i complexe”.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …