Wednesday , November 30 2022

Kylie Minogue ar putea apela la o donatoare de ovule pentru a avea un bebelus

Cânt\rea]a australian\ Kylie Minogue a declarat c\ are în vedere posibilitatea de a apela la o donatoare de ovule pentru a avea un bebelu[, deoarece se teme c\ lupta ei cu cancerul mamar ar putea s\ o priveze de visul de a deveni m\mic\, informeaz\ dailymail.co.uk.
Kylie Minogue, în vârst\ de 42 de ani, diagnosticat\ cu cancer mamar în urm\ cu cinci ani, a declarat c\ îl prive[te de fiecare dat\ cu “nostalgie” pe nepotul ei Ethan, fiul lui Dannii Minogue.
Vorbind despre încerc\rile ei de a avea un copil, cânt\rea]a a declarat: “Am analizat mai multe op]iuni”. “Nu [tiu înc\ dac\ voi apela la vreuna dintre aceste solu]ii, dar simt nevoia de a analiza aceste drumuri poten]iale care ar putea s\ conduc\ spre întemeierea unei familii. Acum se pot face lucruri incredibile, mai ales în America”, a declarat Kylie Minogue.
Chiar dac\ nu va deveni m\mic\, artista australian\ a declarat c\ este “mul]umit\” cu via]a ei [i, în prezent, simte c\ se apropie tot mai mult de vârful carierei sale, pe care îl atinsese cu pu]in timp înainte de a fi diagnosticat\ cu cancer.
În timpul turneului mondial “Showgirl” din 2005, cânt\rea]a australian\ a fost diagnosticat\ cu cancer mamar [i a fost nevoit\ s\ anuleze restul reprezenta]iilor programate, pentru a începe imediat [edin]ele de chimioterapie.
Vindecat\ de cancer, Kylie Minogue a revenit în fruntea topurilor muzicale interna]ionale, odat\ cu lansarea albumului “Aphrodite”. În martie 2011, artista australian\ va pleca într-un nou turneu mondial pentru a promova acest material discografic.
În iunie, cânt\rea]a a declarat c\ î[i dore[te foarte mult o familie: “Mi-ar pl\cea s\ am copii, dar este foarte greu”. Într-un interviu acordat recent revistei Glamour, Kylie Minogue a vorbit [i despre povestea ei de dragoste de peste doi ani cu modelul spaniol Andres Velencoso, în vârst\ de 32 de ani, pe care o consider\ “cea mai împlinit\” dintre rela]iile sale, dup\ ce, în trecut, se sim]ea atras\ de “personaje cu personalit\]i complexe”.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …