Kristen Stewart, starul din „Twilight”, ar putea interpreta rolul unei prostituate

23 septembrie 2010, 19:25

Actriţa americană Kristen Stewart, devenită celebră pentru rolul Bella Swan din franciza „Twilight”, ar putea juca rolul unei prostituate în lungmetrajul „Little America”, informează allocine.fr.

Din distribuţia acestui proiect cinematografic ar putea face parte şi actorul Josh Brolin. Filmul este produs de Brian Grazer şi Ron Howard, pe baza unui scenariu scris de Peter Craig, scenaristul thrillerului „Oraşul/ The Town”, în care Ben Affleck este regizor şi protagonist.

După ce a interpretat rolul unei dansatoare de striptease în drama „Welcome to the Rileys”, Kristen Stewart are toate şansele să continue în acelaşi regim trash.

Potrivit site-ului Pajiba, eroina din „Twilight” este interesată de rolul din „Little America”, în care va interpreta o prostituată fugară, ce se ascunde după ce l-a ucis din greşeală pe şeful undei bande. Tânăra va fi ajutată de un şofer de camion care transportă o substanţă mortală, iar acest personaj ar putea fi interpretat de Josh Brolin.

Kristen Stewart participă în această perioadă la filmările pentru lungmetrajul „Pe drum”, o ecranizare a romanului scris de Jack Kerouac, în regia lui Walter Salles.

Cel de-al treilea film al francizei, „Saga Amurg: Eclipsa”, a fost lansat în această vară şi îi are în distribuţie pe Robert Pattinson, în rolul vampirului Edward Cullen, Kristen Stewart, în rolul iubitei acestuia, Bella Swan, şi pe Taylor Lautner, în rolul vârcolacului Jacob Black.

Primele două lungmetraje din această franciză de succes – „Amurg”, de Catherine Hardwicke, şi „Saga Amurg: Lună Nouă”, în regia lui Chris Weitz – au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Franciza „Amurg/ Twilight” are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer – „Amurg” şi continuările „Lună Nouă”, „Eclipsa” şi „Zori de Zi” -, vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group.

reportersite