Sunday , May 26 2024

Kevin Spacey a dezvăluit în timpul unui proces că tatăl său era adept al „supremației albilor”, care ura homosexualii

În noul proces civil deschis la New York de actorul Anthony Rapp, care îl acuză că l-ar fi sedus sexual pe când avea doar 14 ani, actorul Kevin Spacey a fost interogat din nou de procurori, însă el a negat toate acuzațiile formulate împotriva sa.

„Nu îmi amintesc deloc să fi fost cu el la o petrecere privată, nici să fi mers cu el într-un apartament”, aşa cum afirmă reclamantul, a răspuns Kevin Spacey în apărarea sa. Totodată, el afirmă că, atunci când Rapp l-a acuzat prima oară de asemenea lucruri într-un articol publicat în 2017 de Buzzfeed News, a fost de-a dreptul „şocat, speriat şi confuz” şi că i-a prezentat colegului său de breaslă scuze publice doar la recomandarea agenţilor săi, un fapt pe care îl regretă astăzi. „Mi-am învăţat lecţia, să nu mă scuz niciodată pentru ceva ce nu am făcut”, a mai spus starul hollywoodian, citat de okmagazine.

Anthony Rapp, care va împlini 51 de ani la sfârşitul lunii octombrie şi care s-a remarcat în ultimii ani în serialul TV „Star Trek: Discovery”, susține că, în timpul unei petreceri organziate la New York în 1986, când avea doar 14 ani, a fost convins de Kevin Spacey să meargă în apartamentul lui din Manhattan. Acolo, starul l-ar fi luat în braţe în timp ce se uita la televizor, l-ar fi aşezat pe un pat şi ar fi început să îşi frece corpul de al lui.

Confruntat cu o asemenea declarație, Kevin Spacey a considerat oportun să dezvăluie faptul că este homosexual, lucru la care se gândea de peste un an să facă public, dar nu știa ce impact va avea această mărturisire asupra carierei sale. Acum, el spune că la luarea acestei decizii a cântărit greu și faptul că tatăl său era un „adept al supremaţiei albilor” şi un „un neonazist” care îi ura pe homosexuali şi nu aprecia interesul lui pentru teatru – detalii pe care nu le-a declarat niciodată în public până acum.

Ulterior, el a fost arătat cu degetul într-o serie de acuzații lansate sub umbrela valului #metoo, când mai mulți bărbați l-au indicat drept agresor sexual. Pentru o vreme, cariera lui Spacey a fost în suspensie și nici acum nu e sigur că va mai putea continua să aibă proiecte în cinematografie.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …