Saturday , September 23 2023

Kevin Costner și Morgan Freeman filmează timp de 2 luni un serial în România

Doi dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Kevin Costner și Morgan Freeman, se află în România, unde vor filma serialul „The Gray House” timp de două luni.

Cei doi filmează pentru un serial de șase episoade, intitulat ”The Gray House”, producție realizată integral la Castel Film România, unul dintre cele mai mari studiouri de film din Europa de Est, cu care Coistner a mai lucrat în țara noastră.

Cei doi actori se numără și printre producătorii serialului realizat de Paramount, prin companiile lui Kevin Costner (Territory Pictures) si Morgan Freeman (Revelations Entertainment), împreună cu Big Dreams Entertainment.

The Gray House se bazează pe un scenariu original scris de Greif și Darrell Fetty (The Offer, Texas Rising) și de John Sayles (Lonestar, 8 Men Out), nominalizat la Oscar.

Seria spune povestea celor trei femei care au reușit să schimbe cursul Războiului Civil din America. Eroinele și-au riscat viața și libertatea, în numele democrației americane, reușind să pună bazele primei rețele de spionaj de succes. Potrivit cancan.ro, Kevin Costner (68 de ani) și Morgan Freeman (86 de ani) vor sta la noi pe perioada verii, filmările producției urmând să dureze până în luna august, iar miniseria va fi disponibilă anul viitor.

Kevin Costner și Morgan Freeman au mai filmat împreună „Robin Hood”, în 1991.

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …