Thursday , July 18 2024

Kevin Coster a respins posibilitatea de a reveni în serialul TV ”Yellowstone”

Actorul american Kevin Costner a confirmat în mod oficial despărțirea sa de serialul TV “Yellowstone”, după ce a respins posibilitatea de a reveni în episoadele finale ale acestei producții realizate de Paramount Network, informează revista Variety.

Starul hollywoodian, care se află în această perioadă într-un turneu de promovare a primelor două părți din seria sa de filme western “Horizon”, și-a făcut cunoscută decizia prin intermediul unei înregistrări video ce a fost publicată joi seară pe rețelele de socializare.

“După acest lung an și jumătate în care am lucrat la ‘Horizon’ și am făcut toate lucrurile necesare – și gândindu-mă la ‘Yellowstone’, acel serial îndrăgit pe care îl iubesc, pe care știu că și voi îl iubiți -, mi-am dat seama că nu voi putea continua în a doua parte a sezonului cinci sau în viitor”, a spus Kevin Costner în înregistrarea sa video. “‘Yellowstone’ a fost ceva care m-a schimbat cu adevărat. Mi-a plăcut și știu că v-a plăcut și vouă. Am vrut doar să vă anunț că nu mă voi întoarce. Îmi plac relațiile pe care am putut să le dezvolt. Şi ne vom revedea cu ocazia filmelor ‘Horizon'”, a adăugat starul american.

Primele opt episoade din cel de-al cincilea sezon al serialului “Yellowstone” au fost difuzate în toamna anului 2022 și l-au avut în distribuție pe Kevin Costner, interpretul rolului principal, John Dutton. După o pauză îndelungată, cauzată de etapa de dezvoltare și de grevele de la Hollywood, cele șase episoade finale ale acestui serial TV au intrat în sfârșit în producție.

În contextul în care Kevin Costner este ocupat în prezent cu promovarea filmului “Horizon: An American Saga – Chapter 1” și a unei continuări a acestuia, pe lângă faptul că starul american se distanțase deja de serialul “Yellowstone” de mai bine de un an și a amenințat că îi va da în judecată pe producătorii acestuia, o revenire părea deja improbabilă, în cel mai bun caz. Paramount Network a anunțat joi dimineață data de 10 noiembrie pentru premiera ultimelor episoade, cu câteva ore înainte ca Kevin Costner să confirme despărțirea sa de “Yellowstone”.
Declarațiile făcute joi de Kevin Costner vin la doar câteva zile după ce actorul a sugerat o potențială revenire a sa în “Yellowstone”, “dar în anumite circumstanțe potrivite”, conform unei declarații făcute în emisiunea “Today”. A fost cea mai recentă dintr-o serie de sugestii făcute recent de starul american, conform cărora el ar fi fost interesat să joace în episoadele finale ale serialului.

“Când spui că există o șansă, există întotdeauna o șansă”, a declarat Kevin Costner în acel talk-show. “Îmi place chestia asta. Însă trebuie să fii foarte clar în legătură cu asta”, a adăugat el.

Însă joi, trei zile mai târziu, Kevin Costner a decis să excludă această posibilitate.

“Yellowstone”, care prezintă povestea familiei Dutton și a fermei lor din Montana, s-a dovedit unul dintre cele mai populare seriale TV din perioada recentă. Premiera primei părți din al cincilea sezon, care a avut loc în noiembrie 2022, a atras 17 milioane de telespectatori.
Creatorul său, Taylor Sheridan, a semnat un contract impresionant cu Paramount, în virtutea căruia a lansat deja pe lângă “Yellowstone” și două seriale de tip prequel (cu acțiuni care preced evenimentele prezentate în producția originală – n.red.) foarte populare, intitulate “1883” – cu două superstaruri ale muzicii country în rolurile principale, Tim McGraw și Faith Hill – și “1923” – în care rolurile principale au fost jucate de două vedete de prim rang din cinematografie, Helen Mirren și Harrison Ford. (Agerpres)

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …