Tuesday , March 5 2024

Kenneth Branagh îl va interpreta pe Boris Johnson în serialul ”This England”

Actorul și regizorul nord-irlandez Kenneth Branagh îl va interpreta pe prim-ministrul britanic, Boris Johnson, în serialul “This England” difuzat de postul de televiziune Sky și care va recrea modul de gestionare a pandemiei de coronavirus în Marea Britanie, relatează EFE, citata de Agerpres.

Într-un videoclip, difuzat miercuri de postul britanic, Kenneth Branagh joacă rolul lui Boris Johnson, cu celebrul său păr blond vâlvoi, în timp ce susține o conferință de presă la reședința sa oficială din Downing Street. Serialul “This England”, care va fi lansat anul acesta, abordează provocările cu care s-a confruntat executivul britanic în timpul crizei de COVID-19, precum și controversele în care a fost implicat premierul britanic legate de Brexit și privind viața sa particulară. Clipul prezentat de Sky începe cu o voce din ‘off’ în care Branagh, în rolul lui Boris Johnson, anunță că “2020 va fi un an de prosperitate”.
Puțin mai târziu, o altă voce anunță “500.000 de morți, în cel mai rău scenariu posibil”, iar în imaginile prezentate din interiorul sediului Downing Street sunt auzite câteva dintre îndemnurile cele mai repetate în primele luni ale pandemiei: “Spălați-vă pe mâini” și “Stați acasă”. Clipul se încheie cu o imagine a premierului Boris Johnson, în timp ce un jurnal de știri anunță că “Marea Britanie a depășit Italia ca număr oficial de decese”, asociate COVID-19.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …