Wednesday , April 17 2024

Kelly Preston, soţia actorului John Travolta, a născut un băieţel

John Travolta şi Kelly Preston au devenit din nou părinţi, după ce actriţa a născut, marţi, într-un spital din Florida, un băieţel care a primit numele de Benjamin, informează people.com.
Bebeluşul a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.
“John, Kelly şi fiica lor, Ella Bleu, sunt foarte fericiţi şi extrem de încântaţi de noul membru al familiei lor. Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoşi şi se simt foarte bine”, se afirmă într-un comunicat de presă emis de familia Travolta.
Soţii Travolta l-au pierdut, anul trecut, pe fiul lor Jett, care a murit în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unei “tulburări cerebrale”, în reşedinţa de vacanţă pe care familia o deţine în Bahamas.
John Travolta, în vârstă de 56 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum “Febra de sâmbătă seara” şi “Pulp Fiction”, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul “Un mafiot la Hollywood”. Este căsătorit, din 1991, cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 48 de ani, ambii fiind cunoscuţi ca aparţinând cultului scientologic.
Cunoscută ca actriţă de seriale TV, Preston a apărut alături de Travolta, în 2000, în filmul “Câmp de luptă – Pământul/ Battlefield Earth”, realizat după un roman al fondatorului mişcării scientologice, L. Ron Hubbard. De asemenea, ea a apărut în filme precum “Jerry Maguire” şi “Elogiu pentru tata/ Eulogy”.
În ianuarie, Travolta s-a întors pe covorul roşu pentru a-şi promova cel mai nou film al său, “Din Paris, cu dragoste”, iar Preston a apărut în lungmetrajul “Ultimul cântec/ The Last Song”, cu Miley Cyrus, lansat în aprilie.

Vezi si

“Mergeți acasă”: Turismul excesiv stârnește reacții în Spania

Mișcările „anti-turistice” se înmulțesc în Spania, a doua cea mai vizitată țară din lume, determinând …