Thursday , November 30 2023

Keith Richards a lovit în cap un jurnalist, într-un hotel din Paris

Chitaristul Keith Richards de la The Rolling Stones, celebru pentru temperamentul s\u coleric, a lovit în cap un critic suedez, marţi, pe când se afla într-un hotel din Paris, pentru c\ acesta a scris o cronic\ proast\ despre trupa sa, potrivit contactmusic.com.
Chitaristul a vorbit timp de zece minute cu Markus Larsson pân\ s\-[i aduc\ aminte c\ jurnalistul suedez a scris, în 2007, o cronic\ în care The Rolling Stones era numit\ trup\ de “amatori”, iar concertului susţinut de aceasta la Göteborg i-a dat un calificativ de dou\ stele din cinci.
Potrivit Spinner.com, Richards i-ar fi spus jurnalistului s\-[i cear\ scuze pentru calificativul slab, înainte s\ intre în disput\ cu acesta.
Întrevederea s-a încheiat când starul rock l-a ameninţat pe Markus Larsson [i apoi l-a lovit în cap.
“I s-au înnegrit ochii [i s-a înfuriat foarte tare. S-a ridicat în picioare [i a spus c\ problema trebuie rezolvat\ atunci, pe loc. Iniţial am fost surprins, am crezut c\ glume[te, dar apoi am realizat c\ era serios [i nu-mi doream decât s\ fug”, a povestit jurnalistul.
Larsson susţine c\ starul i-a spus c\ are noroc c\ scap\ de acolo viu, înainte s\ ias\ din Hotelul Le Meurice din capitala francez\.
Keith Richards face parte din trupa The Rolling Stones, al\turi de Mick Jagger, Charlie Watts [i Ronnie Wood. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreag\ pe parcursul ultimelor cinci decenii [i a susţinut mii de concerte cu casa închis\.
În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat [i în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucure[ti.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …