Sunday , July 21 2024

Katy Perry si Russell Brand s-au casatorit în India

Cânt\rea]a Katy Perry [i actorul britanic Russell Brand s-au c\s\torit, sâmb\t\, în India, în cadrul unei ceremonii tradi]ionale hinduse, informeaz\ Reuters.
Ceremonia s-a desf\[urat la complexul de lux Amaan-i-Khas din rezerva]ia indian\ de tigrii Ranthambore National Park, situat\ la 100 de kilometri de Jaipur.
Conform unei declara]ii de pres\ a cuplului, ceremonia “privat\ [i spiritual\”, la care au participat prieteni apropia]i [i membri ai familiei, a fost oficiat\ de un preot catolic.
Rusell Brand a sosit la eveniment pe un cal decorat special pentru ceremonie, înconjurat de c\mile [i elefan]i. Ulterior, un preot hindus a oficiat o ceremonie tradi]ional\ în jurul unui foc.
Conform presei, cânt\rea]a Rihanna a fost domni[oar\ de onoare. De asemenea, la ceremonie au mai participat cânt\re]ul britanic Noel Gallagher [i prezentatorul de televiziune Jonathan Ross.
Russell Brand a cerut-o în c\s\torie pe Katy Perry în locul în care s-a desf\[urat ceremonia în decembrie 2009.
Katy Perry este o cânt\rea]\ american\ care a devenit cunoscut\ gra]ie hitului din 2008 “I Kissed a Girl”, ce s-a situat pe prima pozi]ie în topurile din peste 20 de ]\ri, inclusiv în Statele Unite ale Americii [i în Marea Britanie.
Russell Brand este un actor britanic, jurnalist [i prezentator de emisiuni radiofonice [i de televiziune, devenit cunoscut dup\ ce a prezentat una dintre edi]iile emisiunii “Big Brother” în Marea Britanie.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …