Thursday , May 13 2021

Katy Perry si Orlando Bloom vor deveni parinti. Cantareata va naste in aceasta vara

Katy Perry a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil. Ea şi Orlando Bloom vor deveni părinţi anul acesta.

Din luna august a anului trecut au apărut informaţii că artista Katy Perry ar fi însărcinată. Aceasta nu a dezvăluit nimic atunci, a ţinut totul secret, departe de ochii curioşilor. Şi-a ascuns burtica de gravidă cum a putut mai bine, în spatele rochiilor vaporoase.

Iată că acum, la începutul lunii martie 2020, Katy Perry dezvăluie secretul pe care l-a ţinut ascuns luni de zile: este însărcinată, va deveni mamă pentru prima oară. Cântăreaţa îi da dărui logodnicului său, Orlando Bloom, un copil. Artista a ales să facă vestea publică cum altfel decât printr-o melodie. A lansat o piesă “Never worn white” în care poartă o rochie deschisă la culoare, iar la un moment dat îşi ţine mâinile pe burta proeminentă.

Ea a anunţat şi pe Instagram că în vara acestui an va naşte. Katy Perry ascunde momentan sexul copilului, dar pe parcursul clipului apare şi în ţinute deschise la culoare, chiar roz, sugerand poate ca ea şi Orlando Bloom vor avea o fetiţă.

Katy Perry s-a logodit anul trecut cu Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

okmagazine.ro

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …