Wednesday , May 12 2021

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți. Fetita lor se numeste Daisy Dove

Cântăreața Katy Perry, 35 de ani, şi actorul Orlando Bloom, 43 de ani, au devenit părinții unei fetițe. Cei doi au făcut marele anunț prin intermediul organizației de caritate UNICEF, informează People. Cele două vedete au decis ca micuța să se numească Daisy Dove.

“Plutim cu dragoste și uimire de la sosirea în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre”, au spus Katy Perry și Orlando Bloom. Aceștia au prezentat o imagine alb-negru cu fiica lor în timp ce micuța își ținea tatăl de un deget. Deși nu au oferit prea multe detalii despre sosirea pe lume a micuței Daisy Dove, cei doi părinți au subliniat că au fost binecuvântați cu o naștere “ușoară”.

“Știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită ca a noastră”, a spus cuplul. Katy Perry și Orlando Bloom au o relație de mai bine de trei ani, iar anul trecut s-au logodit. Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

La rândul său, Orlando Bloom a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr. Cei doi au împreună un băiat. Acesta se numește Flyn.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …