Friday , May 24 2024

Katie Holmes şi Tom Cruise locuiesc în case separate

Katie Holmes pare tot mai decisă să nu mai locuiască în aceeaşi casă cu soţul ei, actorul american Tom Cruise, informează presa britanică, citată de showbizspy.com.
Potrivit revistei britanice Grazia, Katie Holmes încearcă să se distanţeze tot mai mult de reşedinţa oficială din Hollywood a cuplului, estimată la 35 de milioane de dolari.
Surse din anturajul celor doi actori au declarat că actriţa îşi petrece foarte mult timp într-o altă casă, ce are patru dormitoare şi este situată în cartierul Hollywood Hills.
“Katie şi-a dorit o casă mică, în care să locuiască singură sau împreună cu Suri, unde să poată avea o viaţă privată normală. Tânjeşte după discreţie şi libertate. Acolo, ea poate să se relaxeze cu adevărat, poate să stea toată ziua în pijamale, să vorbească cu familia ei la telefon sau să lenevească în spatele casei, lângă piscină. Acolo domneşte o atmosferă plăcută şi relaxantă. Şi-a adus multe dintre lucrurile ei, iar niciunul dintre acestea nu are legătură cu biserica scientologică”, a declarat o sursă.
“Indiferent de ceea ce ar putea crede anumiţi oameni, Katie face ceea ce îşi doreşte. S-a săturat să se tot spună că este controlată de soţul ei”, a adăugat aceeaşi sursă.
Katie Holmes, în vârstă de 31 de ani, a mărturisit într-un interviu recent că adoră să fie mamă. “La vârsta lui Suri, trebuie să inventezi multe activităţi pentru a o ţine ocupată. Ador să fiu mamă. E un vis devenit realitate. E cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Ea e atât de iubitoare şi de minunată. Îi place să cânte şi să danseze. E atât de frumoasă”, a declarat actriţa.
Totodată, Katie Holmes a negat zvonurile potrivit cărora ea şi Tom Cruise ar încuraja-o pe fiica lor Suri să devină actriţă.
“Ceea ce-mi doresc pentru ea este să facă ceea ce îi spune inima, să fie fericită şi nu-mi pasă ce meserie îşi va alege. Tom şi cu mine o susţinem şi o încurajăm, dar este încă mult prea devreme pentru a ne putea imagina ceea ce va deveni când va fi mare. Are într-adevăr gusturi bune şi îi place să se gătească, aşa că nu se ştie niciodată – ar putea alege o meserie în legătură cu acest domeniu”, a adăugat actriţa americană.
Katie Holmes, în vârstă de 31 de ani, şi Tom Cruise, în vârstă de 48 de ani, s-au cunoscut în aprilie 2005, sunt căsătoriţi de patru ani şi au împreună o fetiţă, Suri, născută în 2006.
Holmes s-a făcut remarcată în serialul de televiziune pentru adolescenţi “Dawson’s Creek”. Katie Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul “Batman – Începuturi/ Batman Begins” din 2005, filmează în prezent pentru miniseria TV inspirată din viaţa fostei soţii a preşedintelui american John F. Kennedy.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …