Thursday , April 18 2024

Kate Moss vrea sa se lanseze în industria gemurilor si dulceturilor din fructe

Kate Moss
Top modelul britanic Kate Moss inten]ioneaz\ s\ se lanseze în industria alimentar\, cu ajutorul unor re]ete tradi]ionale de gemuri [i dulce]uri din prune, pe care le-a experimentat recent pe proprietatea ei din comitatul Cotswolds din centrul Marii Britanii, informeaz\ contactmusic.com.
Modelul britanic vrea s\ deschid\ o afacere specializat\ în livrarea de gemuri [i dulce]uri preparate la domiciliu.
“Kate a cump\rat multe utilaje scumpe, deoarece întotdeauna a fost atras\ de ideea de a prepara gemuri [i dulce]uri. Are foarte multe fructe pe proprietatea ei [i vrea s\ le foloseasc\ pentru o cauz\ bun\. Totul a început ca un hobby, îns\ a început s\ priveasc\ aceast\ chestiune cu mai mult\ seriozitate dup\ ce a primit o serie de reac]ii pozitive de la prieteni [i membrii familiei. Sper\ ca borcanele ei de gem [i dulcea]\ s\ aib\ mare succes la public”, a declarat o surs\ pentru tabloidul britanic The Sun.
Kate Moss, care a fost ajutat\ de fiica ei în vârst\ de [apte ani Lila Grace în prepararea gemurilor [i dulce]urilor, a devenit pasionat\ de procesul de fabricare a acestora dup\ ce a descoperit multe prune goldane (renglote) pe proprietatea ei din Cotswolds.
Top modelul britanic, încurajat\ de familie [i de prieteni, a trimis câteva borcane din produsul care se va numi Kate’s Damson Jam unora dintre prietenii ei din industria de divertisment, inclusiv lui Simon Cowell, unul dintre membrii juriului emisiunii “American Idol”.
Kate Moss, în vârst\ de 36 de ani, l-a contactat, totodat\, pe bunul ei prieten Philip Green, un magnat al industriei de retail britanice, solicitându-i sfaturi pentru a plasa aceste produse în supermarket-uri.
Moss este un top model britanic de succes, care a ap\rut pe copertele a peste 300 de reviste de mod\ din întreaga lume. Ea este cunoscut\ pentru în\l]imea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apari]iile în numeroase campanii publicitare, pentru rela]iile personale zbuciumate [i pentru stilul de via]\ petrec\re]. Kate Moss ocup\ locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alc\tuit de revista Forbes anul acesta, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

Vezi si

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o operațiune din Al Doilea Război Mondial

Prin cel mai recent film al său, ”The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, inspirat de o …