Sunday , November 27 2022

Kate Moss s-a rafuit cu un paparazzo. Modelul era in oras cu Lady Gaga

kate moss

Politia a fost chemata intr-un club din Paris, la finele saptamanii trecute, dupa ce modelul Kate Moss a avut ceva de impartit cu un paparazzo, in timpul unei iesiri in oras cu Lady Gaga.
Cele doua voiau sa intre in Clubul Haussmann, cand, enervata de multimea de fotografi, Kate Moss s-a intors brusc catre unul, luandu-l agresiv de brat. Imediat, anturajul lui Gaga si bodyguarzii acesteia au intervenit, despartindu-i pe cei doi.
La scurt timp, la fata locului a sosit si politia, pentru a se asigura ca nimeni nu a fost ranit in altercatie, informeaza ContactMusic.
Cele doua se aflau la Paris pentru Saptamana Modei.
Moss, in varsta de 41 de ani, are motive sa se comporte astfel cu paparazzii. In 2010, ea si fiica sa, Lila, au fost agresate de angajatii prea zelosi ai unor tabloide, cand incercau sa iasa dintr-un aeroport din Los Angeles.
Acel moment a dus la adoptarea unei legi referitoare la siguranta publica, cu scopul de a tempera comportamentele uneori agresive ale paparazzilor.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …