Kate Moss s-a casatorit în secret cu muzicianul Jamie Hince

15 octombrie 2010, 17:13

Top modelul Kate Moss s-a c\s\torit în secret cu muzicianul Jamie Hince, în luna august, potrivit presei britanice, citat\ de contactmusic.com.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, membrul trupei The Kills ar fi cerut-o în c\s\torie pe Moss la petrecerea de aniversare a acesteia, în ianuarie.

Cei doi au alimentat specula]iile privind o c\s\torie când Moss a fost surprins\ purtând un diamant uria[ pe inelarul mâinii stângi, în urm\ cu câteva luni.

Top modelul britanic s-a c\s\torit la o biseric\ din Sicilia, potrivit publica]iei Daily Mirror.

„A fost o ceremonie lini[tit\, dar romantic\. Kate a avut o via]\ destul de turbulent\, dar este o romantic\ în adâncul sufletului. Planurile au fost ]inute secrete pentru c\ a[a [i-a dorit Kate, s\ celebreze pur [i simplu dragostea lor. Nu a ]inut niciodat\ la conven]ii sau tradi]ii, îns\ Jamie i-a fost al\turi la bine [i la greu [i a[a a crezut ea c\ trebuie s\ procedeze”, a spus o surs\.

Chitaristul Jamie Hince, în vârst\ de 41 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat pân\ în prezent trei albume – „Keep On Your Mean Side”, „No Wow” [i „Midnight Boom” -, foarte l\udate de critic\.

Devenit\ celebr\ dup\ ce a pozat într-o reclam\ din anii ’90 pentru Calvin Klein, al\turi de Mark Wahlberg, Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de mod\ Sadie Frost, fosta so]ie a actorului Jude Law.

În trecut, Kate Moss a ]inut prima pagin\ a tabloidelor britanice cu rela]ia sa turbulent\ cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o rela]ie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiic\ în vârst\ de opt ani – Lila Grace. În anii ’90, ea a avut o rela]ie [i cu actorul american Johnny Depp.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a ap\rut pe copertele a peste 300 de reviste de mod\ din întreaga lume. Ea este cunoscut\ pentru în\l]imea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apari]iile în numeroase campanii publicitare, pentru rela]iile personale zbuciumate [i pentru stilul de via]\ petrec\re]. Kate Moss ocup\ locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alc\tuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicat\ într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce „priza” ceea ce p\rea a fi cocain\. Top modelul nu a fost pus sub acuza]ie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare cu firme importante precum Chanel, Burberry [i H&M. Dup\ scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei [i chiar [i-a dublat averea.

reportersite