Saturday , December 10 2022

Kate Moss l-a ridiculizat pe cântăreţul Enrique Iglesias

Top modelul britanic Kate Moss l-a ridiculizat pe cântăreţul Enrique Iglesias, agresându-l verbal şi aruncând bucăţi de pâine în direcţia artistului spaniol, după ce acesta i-a dedicat una dintre piesele sale, pe care a interpretat-o la o petrecere organizată în Mexic, potrivit femalefirst.co.uk.
Cântăreţul spaniol a fost invitat să susţină un recital la petrecerea organizată recent în Mexic, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a omului de afaceri britanic Philip Green. În timp ce interpreta cântecul “Hero”, unul dintre hiturile sale, Enrique Iglesias a decis că a sosit momentul să îşi arate afecţiunea pe care o are pentru super modelul britanic Kate Moss, invitată la rândul ei la acel eveniment.
“Stai dracului departe de mine!”, i-a spus modelul britanic lui Enrique Iglesias, care are o relaţie de mulţi ani cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova.
“Kate Moss. Am fost teribil de îndrăgostit de tine când eram copil. Fii amabilă. Aveam un poster cu tine în camera mea”, i-a răspuns cântăreţul.
Kate Moss, care s-a căsătorit în 2011 cu rockerul Jamie Hince, nu a fost deloc impresionată şi a început să arunce în direcţia artistului spaniol cu apă, bucăţi de pâine şi şerveţele, spre amuzamentul celor prezenţi la masa modelului britanic.
“Ei i s-a părut că era o situaţie teribil de amuzantă, pentru că el nu s-a aşteptat ca ea să reacţioneze în acel fel. A aruncat mai întâi câteva pahare cu apă spre el, iar apoi bucăţi de pâine şi şerveţele. Era amuzant şi toată lumea râdea. Nu îi venea să creadă cât de naiv era el”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică Sunday Mirror.
Din fericire, Enrique Iglesias a văzut partea amuzantă a situaţiei şi a început să râdă la rândul său, alături de ceilalţi invitaţi la petrecere.
Printre celelalte vedete invitate la petrecerea organizată în onoarea omului de afaceri Philip Green s-au mai aflat top modelul britanic Naomi Campbell şi actriţele americane Gwyneth Paltrow şi Kate Hudson.
Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii ’90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.
Enrique Iglesias, fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui său şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. “Escape” este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume. Artistul spaniol are o relaţie de peste nouă ani cu fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kournikova.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …