Friday , September 30 2022

Kate Middleton, insarcinata cu gemeni?

kate

Ducesa de Cambridge este însărcinată. Ca şi în cazul primei sarcini, şi de această dată zvonurile sunt numeroase. Dacă sarcina lui Kate este o certitudine, nu se cunoaşte nimic oficial nici dacă este vorba despre un singur copil sau despre gemeni. Presa britanică vehiculează tot mai mult ultima ipoteză şi oferă şi două variante de nume presupus alese de către cei doi părinţi.
Pe 8 septembrie, confirmarea sarcinii lui Kate a venit oficial de la Palatul Buckingham, fără a preciza dacă este vorba despre un copil sau doi. Dar, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, la un eveniment de o asemenea amploare al Casei Regale, zvonurile sunt cele care ţin subiectul aprins.
Cum Kate s-a afişat deja cu burtică vizibilă – deşi s-a anunţat că este însărcinată în numai 10 săptămâni – zvonurile privind gemenii par pe deplin justificate.
Şi, dacă burta prea proeminentă a lui Kate nu este un argument destul de puternic, presa britanică a mai găsit unul care să susţină ipoteza gemenilor.
În general, un cuplu care urmează să aibă un bebeluş, alege, până la aflarea sexului copilului, un nume de fată şi unul de băiat. În cazul lui Kate şi William, lucrurile sunt diferite, pentru că părinţii au ales două nume de fată: Margaret (după răposata soră a reginei) şi Elizabeth (după numele reginei).
libertatea.ro
 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …