Friday , December 2 2022

Kate Middleton este redactor-şef la Huffington Post

kate

Ducesa de Cambridge, Kate, este miercuri redactor-șef al ediției britanice a publicației Huffington Post, recomandând părinților și personalului didactic să se preocupe de sănătatea mentală a copiilor, transmite AFP.
“Sănătatea mentală a copiilor noștri trebuie să fie considerată la fel de importantă ca și sănătatea lor fizică”, a scris soția prințului William într-un articol publicat de Huffington Post UK.
“Asemenea majorității părinților de astăzi, William și cu mine nu am ezita să solicităm ajutor pentru copiii noștri dacă ar avea nevoie. Știm că nu este rușine dacă un copil nu reușește să își controleze emoțiile sau suferă de o boală mentală”, spune ducesa de Cambridge.
Însă, “când părinții nu au timp sau bani, nu este mereu ușor să știi unde să ceri ajutor sau sfaturi. Este motivul pentru care este nevoie ca școlile și colectivitățile să facă tot ce trebuie pentru a veni în ajutorul copiilor”, a adăugat Kate.
În calitate de redactor-șef, ducesa de Cambridge a cerut o serie de articole pe tema sănătății mentale a copiilor, printre care comentarii și contribuții ale unor cercetători pe acest subiect.
 

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …