Sunday , December 4 2022

Kate Middleton este din nou insarcinata?

kate

Desi la scurt timp dupa ce l-a adus pe lume pe micutul George Alexander, tabloidele au tot speculat ca ducesa Kate Middleton ar fi ramas din nou insarcinata, zvonurile au fost risipite destul de repede.
Insa recent, site-ul Ok! Magazine sustine ca sotia Printului William asteapta gemeni si ca de cateva saptamani, are greturi matinale si este extrem de obosita desi nu participa la atat de multe evenimente si nu are atat de multe activitati.
Desi pana acum, niciun reprezenant al Casei Regale a Marii Britanii nu a confimat sau infirmat zvonul, publicatia a citat o sursa din interior. Se pare ca Ducesa s-ar afla deja in a zecea saptamana de sarcina, acesta fiind si motivul pentru care nu a mai aparut atat de des in public in ultima perioada.
“In primul si in primul rand, Kate vrea sa fie o mama cat mai buna! Pana si William spune ca vrea sa petreaca mai mult timp in compania lui Kate, dar ea este decisa sa isi puna pe primul loc copiii. Ea este de parere ca odata ce copiii sai cresc, trebuie sa fie din ce in ce mai responsabila”, declara sursa respectiva.
Citește articolul integral pe  divahair.ro.
 
 

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …