Monday , May 20 2024

Kate Middleton, consiliată psihologic pentru a evita depresii similare celor ale prinţesei Diana

Kate Middleton va urma un program de consiliere psihologică şi va primi lecţii de etichetă, pentru a face faţă rolului de soţie a viitorului rege al Marii Britanii, informează dailymail.co.uk.
Viitoarea soţie a prinţului William trebuie să fie pregătită pentru momentele când nu ea, ci coroana şi ţara vor fi priorităţile soţul său. Aceste măsuri au fost luate pentru a evita stările de depresie şi sentimentele de izolare pe care le avea prinţesa Diana, simţindu-se abandonată şi neiubită de prinţul Charles.
Kate va primi şi lecţii amănunţite despre etichetă şi protocol, în calitate de membru al familiei regale.
Un apropiat al familiei regale a declarat: “Kate este atât de stresată încât familia regală a dispus să fie consiliată nu numai în privinţa etichetei ci şi psihologic, pentru a face faţă faptului că William va avea în viitor preocupări mult mai importante decât soţia sa. Kate va avea nevoie de foarte mult ajutor pentru a se obişnui cu asta. ”
“Familia regală este foarte îngrijorată faţă de perspectiva unei alte căsnicii nereuşite şi membrii acesteia o consideră pe Kate foarte vulnerabilă. Se pare că aceasta a fost distrusă când ea şi William s-au despărţit pentru o scurtă perioadă, în 2007”, a adăugat sursa citată.
Anunţul logodnei şi viitoarei căsătorii a prinţului William a fost primit ca o veste bună de reprezentanţii mediilor economice, într-un moment în care Marea Britanie traversează o perioadă de austeritate fără precedent, care cântăreşte greu asupra moralului poporului britanic.
Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.
Prinţul William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.
Căsătoria lor va avea loc în primăvara sau în vara anului 2011, la Londra. Ziua acestei nunţi ar putea fi declarată sărbătoare naţională.
Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …