Kanye West si Kim Kardashian, la un pas de divort

reportersite
04 aprilie 2017, 12:20

kim-kanye westKim Kardashian (36 de ani) şi Kanye West (39 de ani) sunt aproape de divorţ. Căsătoriţi de trei ani, cei doi se confruntă cu mari probleme şi există şanse mici să ajungă la un numitor comun, astfel încât să continue relaţia.

În 2014, nunta dintre cei doi a fost considerată de media din Vest şi de peste Ocean drept cel mai important eveniment de acest gen al anului. Kim şi Kanye pozau în cuplul perfect şi nimic nu prevestea că, după o perioadă atât de scurtă, se va ajunge la divorţ.

Acum, această variantă e singura opţiune plauzibilă, susţine TMZ, care notează că deocamdată nu a fost nimic făcut public din dorinţa de a-l proteja pe Kanye. Acesta a avut diverse tulburări psihice în ultimul timp, iar despărţrea se va produce în cea mai mare discreţie.

Dincolo de problemele lui, cuplul a ajuns să se certe frecvent şi din cauza jafului petrecut anul trecut la Paris. Lor le-au dispărut atunci bijuterii în valoare de mai multe milioane de dolari, iar Kim a făcut din toată această întâmplare un adevărat subiect de presă, spre dezamăgirea soţului. „A fost o perioadă în care Kim plângea tot timpul şi vorbea doar despre jaf”, notează sursa citată.

În caz că se vor despărţi, cei doi vor avea de împărţit o avere imensă, estimată la aproximativ 300 de milioane de dolari. Cei doi au împreună doi copii, North, de 3 ani, şi Saint, de 1 an.

digisport.ro