Saturday , July 20 2024

Kanye West, profesor la facultate, de nevoie

kanye-west

Rapperul Kanye West, sotul lui Kim Kardashian, a ajuns sa predea moda la facultate. Orele petrecute la universitate sunt considerate munca in folosul comunitatii, acesta fiind condamnat pentru ca a agresat un fotograf.
Artistul in varsta de 37 de ani trebuie sa faca 250 de ore de munca in folosul comunitatii pentru incidentul de pe aeroportul LAX, din iulie 2013, asa ca va deveni un obisnuit al Trade Technical College, din Los Angeles, relateaza ContactMusic.
Muzicianul a fost luni pentru a treia oara in postura de profesor la universitate, fapt confirmat pentru mai multe publicatii de catre studenti. Cursul de luni a durat trei ore, timp in care rapperul a vorbit despre activiatatea mai multor creatori de moda.
Pentru altercatia de anul trecut, cu un paparazzo, artistul a urmat si 24 de sedinte de management al stresului. In urma cu un an, West l-a pocnit pe Daniel Ramos, incercand sa-i distruga si camera foto.
Faptul ca a ajuns in fata tribunalului nu l-a linistit insa pe rapper, acesta pocnind un alt fotograf si anul acesta, in fata unui spital din Beverly Hills.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …