Tuesday , April 16 2024

Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au despărţit

Cântăreţul Justin Timberlake şi actriţa Jessica Biel au decis să se despartă, potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de ediţia online a revistei People.
Cei doi artişti americani au luat, recent, hotărârea de a nu mai forma un cuplu, iar “între ei nu există resentimente”, a declarat o sursă pentru revista People. “A fost o decizie comună, amândoi au ajuns la concluzia că a sosit timpul să meargă mai departe”, a adăugat aceeaşi sursă.
Potrivit aceleiaşi surse, Jessica Biel îşi va păstra reşedinţa din Los Angeles şi va rămâne în termeni amicali cu Justin Timberlake, cu care are o relaţie din anul 2007.
Joi, agenţii de presă ai cuplului au confirmat despărţirea celor doi artişti: “În legătură cu speculaţiile apărute în mass-media despre relaţia dintre Jessica Biel şi Justin Timberlake, confirmăm faptul că ei au decis de comun acord să se despartă. Cei doi vor rămâne prieteni şi vor continua să aibă unul pentru celălalt cele mai frumoase sentimente de dragoste şi de respect”.
Justin Timberlake, în vârstă de 30 de ani, şi Jessica Biel, în vârstă de 29 de ani, au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public pe 27 februarie, la petrecerea organizată la Los Angeles de revista Vanity Fair după gala premiilor Oscar.
Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, “Justified”, iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte “FutureSex/LoveSounds”, fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi.
Cântăreţul american Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în “The Social Network”, un film despre creatorul platformei Facebook, şi în comedia “Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz.
De-a lungul anilor, artistul american a avut relaţii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears şi Alyssa Milano.
Jessica Biel, în vârstă de 29 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune “Al şaptelea cer”. În ultima vreme ea a atras atenţia publicului în urma relaţiei cu cântăreţul Justin Timberlake.

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …