Tuesday , November 29 2022

Justin Timberlake s-a cuplat cu Mila Kunis

Recent despărţit de Jessica Biel, cu care avea o relaţie din anul 2007, Justin Timberlake nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se afişa alături de o altă vedetă de la Hollywood – Mila Kunis.
Din câte se pare, actriţa din pelicula ”Lebăda neagră” a jucat un rol important în despărţirea lui Justin de Jessica Biel. Potrivit unor surse apropiate, Mila şi cântăreţul pop au început să flirteze încă din septembrie 2010, pe platourile de filmare ale “Friends With Benefits”, în care cei doi joacă. Totodată, un prieten comun al celor doi a declarat, pentru o revistă ameicană, că Justin este “foarte interesat” de Mila, între cei doi existând “o atracţie foarte puternică”.
Legătura dintre Justin Timberlake şi Mila Kunis a surprins destul de multă lume, mai ales că ambii tocmai au ieşit din relaţii lungi şi păreau că, cel puţin pentru o perioadă, nu îşi doresc o nouă idilă. Justin a anunţat vineri că s-a despărţit de actriţa Jessica Biel după o relaţie care a durat patru ani, în timp ce Mila Kunis a pus punct unei relaţii de opt ani cu Macaulay Culkin la începutul anului 2011.
Milena “Mila” Kunis este o actriţă americană în vârstă de 27 de ani, născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul “That ’70 Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie “Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes la box office – “Forgetting Sarah Marshall”, “Max Payne” şi “The Book of Eli” -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din “Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu Premiul „Marcello Mastroianni” la categoria “Cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia din 2010.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …