Tuesday , September 27 2022

Justin Bieber şi soţia lui, Hailey, primiţi de sotii Macron la Paris

Justin Bieber si sotia lui, Hailey, model de top, au fost primiţi la Palatul Élysé  de cuplul prezidenţial Emmanuel şi Brigitte Macron.

Artistul a publicat pe contul său de Instagram fotografii de la intalnire. Conform okmagazine, cântăreţul şi compozitorul Bieber, în vârstă de 27 de ani, şi soţia sa, Hailey Bieber, în vârstă de 24 de ani, s-au întâlnit în cadru oficial cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron, în vârstă de 43 de ani, şi soţia acestuia, Brigitte, în vârstă de 68 de ani. Cei patru s-au fotografiat la Palatul Élysée şi au discutat probleme legate de ”tineret”, mai multe necunoscându-se despre motivele reale sau complete ale acestei vizite neaşteptate.

Justin Bieber s-a imbracat cu costum, cămaşă şi sneakerşi Nike, iar soţia sa a ales o tinuta de culoare bej, poate prea decoltată pentru o întâlnire atât de oficială.

Soţii Macron sunt eleganţi si ceva mai formali. Prima doamnă s-a îmbrăcat foarte şic, în alb complet, cu rochie şi pardesiu, la care a accesorizat o pereche de stiletto bej-maronii, iar presedintele francez a purtat costum şi cravată.

Presa internaţională a relatat că întâlnirea a fost solicitată de artistul canadian.

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …