Monday , December 5 2022

Justin Bieber este iubitul Selenei Gomez

Cântăreţul canadian Justin Bieber, un adevărat idol al adolescenţilor nord-americani, şi-a arătat afecţiunea faţă de colega sa Selena Gomez, alături de care s-a afişat pentru prima dată la petrecerea organizată de Vanity Fair după gala premiilor Oscar.
Se crede că cei doi s-au întâlnit în secret încă din luna noiembrie a anului trecut, informează dailymail.co.uk.
Cele două vedete s-au ţinut de mână pe covorul roşu de la petrecerea Vanity Fair, au făcut un set de poze pe care le-au arătat presei şi chiar s-au sărutat.
Selena Gomez, în vârstă de 18 ani, şi Justin Bieber, de 16 ani, au purtat ţinute create de Dolce & Gabbana.
Zvonuri legate de o poveste de dragoste între cei doi adolescenţi au apărut anul trecut, însă ei au negat că ar avea o relaţie.
Justin Bieber, în vârstă de 16 ani, este noul idol al adolescenţilor din lumea întreagă. A câştigat patru premii American Music Awards. Albumul său de debut, intitulat “My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.
Selena Gomez este o actriţă şi cântăreaţă americană, care şi-a început cariera la vârsta de şapte ani, jucând Gianna în “Barney & Friends”. A avut roluri minore în “Spy Kids: Game Over” şi filmul de televiziune “Walker, Texas Ranger”. A apărut ca oaspete în 2Suite Life of Zack & Cody” şi “Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în “Wizards of Waverly Place”.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …