Tuesday , October 3 2023

Julia Roberts, surprinsă la jogging, într-o pauză de filmare, în Australia

Recent, Julia Roberts a fost surprinsă de paparazzi în Australia, în timpul unei pauze de filmări. Actrița din “Pretty Woman” a ieșit la jogging, într-o zi în care a luat pauză de la filmări. Și-a pus pe ea cel mai scurt și comod șort, un tricou peste o bluză cu mânecă lungă, șapcă, pantofi sport și ochelari de soare și, cu muzica în căști, a pornit la drum.

La 54 de ani, Julia este într-o formă fizică extraordinară. Zveltă, cu picioare lungi și subțiri și un zâmbet inconfundabil, reputata actriță și-a păsatrat și acum farmecul. Fotoreporterii din Australia au fost cu ochii pe ea de când au aflat că este la ei în țară pentru un nou proiect, așa că au surprins-o ba la cumpărături, ba, în cazul de față, la o plimbare ce a semănat cu un marș sau o sesiune relaxantă de jogging, dacă am fi să ne luăm după ținuta îmbrăcată.

Din noiembrie, Julia Roberts se află în Australia alături de bunul ei prieten, George Clooney, alături de care filmează pentru pelicula “Ticket to Paradise”, care a primit un buget de 6,4 milioane de dolari prin programul federal al guvernului. Se aștepată ca producția să genereze venituri de 47 de milioane de dolari pentru economia Australiei și să creeze mai mult de 270 de joburi.

George și Julia joacă rolurile a doi foști soți. Aceștia călătoresc în Bali, într-o încercare disperată de a-și opri fiica, interpretată de Kaitlyn Dever, să se căsătorească. În film apare și Billie Lourd, în rolul celei mai bune prietene a lui Dever.

Conform filmnow, George și Julia au devenit prieteni după ce au filmat în 2001 la „Oceans Eleven”. Au urmat apoi “Oceans Twelve” (2004) și “Money Monster” (2016). Roberts, care are o faimă de actriță foarte dificilă ca partener la filmări, a recunoscut că inițial nu a fost o mare fană a lui Clooney, pentru că el era mereu pus pe farse și tot felul de glume, dezvăluind că relația lor s-a schimbat în bine când ea a rămas însărcinată.

Într-un interviu cu People, în aprilie 2016, Julia a declarat că a fost o „uşurare” faptul că ea şi George nu sunt doar „prieteni de Hollywood”.

Vezi si

Filme și seriale noi în luna octombrie pe Netflix

În luna octombrie Netflix propune o listă de filme și seriale noi pe care nu …