Saturday , November 26 2022

Judecatorii o executa silit pe Cristina Topescu

cristina topescu

Cristina Ţopescu (51 de ani), cunoscuta jurnalistă care luna trecută a renunţat la postul de prezentatoare TV pentru a intra în politică, riscă să se trezească oricând cu executorii judecătoreşti la poarta casei, pentru că a uitat să plătească 26.000 € unei prietene care în trecut a împrumutat-o cu bani.
Beleaua Cristinei Ţopescu a început iniţial la Judecătoria Buftea, acolo unde o tânără de 30 de ani, I.P., a cerut, prin intermediul executorilor judecătoreşti, acceptul instanţei pentru a demara procedura de executare silită împotriva jurnalistei, dezvaluie Libertatea.
Din motive procedurale, dosarul a ajuns la Bucureşti, la Judecătoria sectorului 1. Aici, pe baza unei convenţii de plată autentificate la un notar public, din care reieşea că I.P. a împrumutat- o pe Cristina Ţopescu cu suma de 26.000 de euro, urmând ca aceasta să returneze banii până în septembrie anul trecut, magistraţii au decis că vedeta TV e bună de plată şi că în cazul în care nu-şi va achita datoria şi cheltuielile legate de proces va fi pasibilă de executare silită prin blocarea conturilor ori sechestrarea bunurilor proprietate personală.
Din nefericire pentru jurnalistă, decizia e irevocabilă. Contactată ieri pentru a-şi spune punctul de vedere, Cristina Ţopescu nu a dorit să facă vreo declaraţie.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …