Sunday , December 4 2022

Jude Law s-a intors la o fostă iubită, după despărţirea de Sienna Miller

Actorul britanic Jude Law s-a împăcat cu o fostă iubită, Lily Cole, după ce în luna februarie s-a despărţit de actriţa Sienna Miller.
Jude Law a reuşit să depăşească “durerea” despărţirii de actriţa Sienna Miller cu puţin ajutor din partea unei foste iubite, modelul Lily Cole, potrivit mediafax.ro.
Se pare că actorul britanic şi-a făcut un obicei în a reaprinde scânteia dragostei cu fostele sale iubiri – el şi Sienna s-au împăcat în 2009, după patru ani de la prima lor despărţire.
La doar câteva săptămâni după ce Jude Law şi Sienna Miller au confirmat că s-au despărţit din nou, actorul britanic şi-a reluat relaţia cu Lily Cole, în vârstă de 22 de ani.
Cei doi au fost văzuţi împreună, recent, într-un club din Londra. “Jude şi Lily stăteau la o masă, se sărutau şi flirtau unul cu celălalt. Era evident că se simţeau foarte bine împreună”, au declarat surse pentru dailymail.co.uk.
Jude Law şi Lily Cole au mai fost împreună în 2008, pentru câteva săptămâni.
Jude Law, în vârstă de 38 de ani, a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella “Talentatul domn Ripley”. Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, “Cold Mountain”.
În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, precum şi cu noul film în care a jucat – “Sherlock Holmes”, regizat de Guy Ritchie -, dar a avut un şoc când a aflat că este din nou tată, după o aventură de o noapte avută cu Samantha Burke, un model din Florida aspirând la statutul de actriţă.
Lily Cole este un model britanic în vârstă de 22 de ani, care a apărut pe copertele unor reviste celebre şi a participat la prezentările unor case de modă renumite – Christian Lacroix, Alexander McQueen, Chanel, Hermes, Galliano, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier şi Marc Jacobs. Din 2008, modelul britanic a început să cocheteze şi cu actoria şi a putut fi văzută într-un rol în filmul “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, în care i-a avut ca parteneri pe Jude Law, Heath Ledger, Johnny Depp şi Colin Farrell.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …