Thursday , December 7 2023

Jose Carreras, la plimbare prin centrul vechi al Bucurestiului

Celebrul tenor va sustine in aceasta seara un concert istoric, la Sala Palatului, in Bucuresti. Interesant este faptul ca acesta a tinut mortis sa viziteze capitala Romaniei, in ciuda faptului ca vremea a fost neprielnica. Sensibili la dorintele lui Carreras, organizatorii spectacolului i-au pus la dispozitie o armata de bodyguarzi si un ghid care i-a prezentat Calea Victoriei, scrie cancan.ro.
Aparitie surprinzatoare ieri, pe seara, pe Calea Victoriei. Celebrul tenor Jose Carreras a profitat de faptul ca s-a oprit ploaia si a iesit la plimbare, insotit de trei bodyguarzi, un ghid si un amic. Desi el parea sa se simta excelent pe strazile Bucurestiului, sub privirile admirative ale trecatorilor, Carreras a fost in permanenta izolat intr-un perimetru asigurat de gorilele puse sa-l protejeze cu orice pret de pericolele vazute si nevazute. In timp ce tenorul admira cladirile vechi si primea explicatii de la ghid, garzile asigurau fiecare gang sau colt de strada. Asta insa nu l-a deranjat pe celebrul artist, care si-a vazut nestingherit de plimbarea dinaintea marelui spectacol.
In aceasta seara, Jose Carreras va urca pe scena Salii Palatului pentru un concert extraordinar, alaturi de dirijorul David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova. Aflat de cateva zile in Romania, celebrul tenor a avut cateva pretentii, solicitand sa dispuna in cabina sa de un umidificator de aer, un pian si cat mai multa lumina naturala. Totodata, marele artist si-a exprimat dorinta de a degusta palinca romanesca, despre care a auzit numai cuvinte de lauda.

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …